Pozitivna energija sa Ade Bojane - Fitnes & Yoga tim čeka na vas!

Datum objave:11.06.2013

Pročitano:5384 puta

Naklonjeni ste zdravom i aktivnom životu? Ili to još niste, a želite da mu se priklonite? Fitnes & Yoga Ada Bojana tim čeka na vas. Sertifikovani instruktori joge, fitnesa i još nekoliko sportskih disciplina računaju na vas. Počelo je tiho, skromno i lepo kao ''Joga na moru''. Poslednjih nekoliko godina male grupe vežbača provodile su po četrnaest letnjih dana na Adi Bojani, isprobavajući i usavršavajući drevnu veštinu. 

Dobra energija, nastala u fantastičnom ambijentu ulcinjskog primorja, privukla je ove godine veću pažnju. Tokom uskršnjih i prvomajskih praznika, u novoj organizaciji okupila se grupa od četrdesetoro ljudi - ljubitelja joge.

Zadovoljstvo svih gostiju pokrenulo je lavinu i priča se nastavlja već 22. juna. Za ovaj termin predviđena su dva događaja. Jedan je power yoga, a drugi prirodna gimnastika sa brazilskim jiu jitsu. Beograd se probudio. Informacije se prenose širom regiona.

Za jul, avgust i prvu polovinu septembra u planu su sportski događaji: joga, fitnes, letenje na zmajevima, jahanje na talasima, prirodna gimnastika i sve šta bude smišljeno do tada.
https://www.facebook.com/FitnessYogaAdaBojana/events

Prirodno okruženje Ade Bojane stvoreno je da mu se predate, da se opustite i rekreirate, a tokom vrelih letnjih noći doživite i čari clubbinga na plažama. Ni u jedno društvo niste se brže i lakše uklopili kao što ćete se uklopiti u ovo.

Fitness & Yoga tim nudi kondiciju, relaksaciju i odličan provod po neobično povoljnim cenama. Termini su fleksibilni i slobodni, osmišljeni tako da, pored svih, uključe i vaše vreme i vas.

Pogledajte kako to izgleda na Facebook grupi.
https://www.facebook.com/FitnessYogaAdaBojana
 
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :