Povratak kralja: Edo Maajka pravi veliki koncert u Beogradu

Datum objave:27.09.2016

Pročitano:4510 puta

Datum održavanja: 22.10.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Mikser House

Reper Edo Maajka pravi veliki koncert u Mikser Hausu 22. oktobra. Podrška na bini biće mu ekipa iz FM Jama, a kao specijalna gošća nastupiće Sassja koja važi za "najjačeg" ženskog em-sija u regionu. 

 

Edo Maajka

 

Edo Maajka je stvoren za rep, a o Balkanu pripoveda od prve bačene rime. "Krv, suze i znoj - to je Balkan moj... ovaj Balkan je, ljudi, stvoren za rep" stihovi su kojima je potpisao album "Stig'o ćumur" davne 2006. godine.

 

 

Punih 10 godina i dva albuma kasnije, a nakon nekoliko godina provedenih u ​Izraelu, Edo Maajka se ponovo vraća na trusni Balkan gde nastavlja da se britkim jezikom obračunava sa ovdašnjim mentalitetom. Da se protiv boljki društva u regionu bori oštrim, ali šarmantnim i inteligentnim rimama.

 

Edo Maajka

Da u tome ima i veliki broj vernih pratilaca i saveznika govori i publika koja ga je pomno pratila na festivalskoj letnjoj turneji, na kojoj se posebno izdvaja nastup na ovogodišnjem Lovefestu. Beograđani godinama nisu bili u prilici da ga vide na solističkom nastupu. Morali su da putuju u susedne gradove i države. Zato je po povratku u region, ​​Edo Maajka odlučio da veliki koncert priredi upravo u Beogradu - u Mikser Hausu 22. oktobra.

​​Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su u Mikser Hausu (Karađorđeva 46), kao i na svim GigsTix prodajnim mestima, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 800 dinara. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :