Potražite svog tattoo majstora - "Vaša tattoo priča" ponovo aktuelna!

Datum objave:17.01.2013

Pročitano:7278 puta

By:Tijana & Nenad

Zbog velikog broja mailova koji su stizali u redakciju sa pitanjem šta se dešava sa ovom pričom, odlučili smo da je ponovo pokrenemo. U nadi da ćemo kod mladih, ali i kod starijih ljubitelja i budućih "kolekcionara" ove umetnosti probuditi svest o ozbiljnosti ovoga posla koji iziskuje mnogo truda i energije, krećemo sa osveženom ekipom koja je radila na ovom projektu, sa novom energijom i zanimljivim idejama. 
 

Tetoviranje je, što se da primetiti, postalo veoma popularno. More ponuda i tattoo umetnika mnoge zbunjuje, tako da se postavlja pitanje ko je kvalitetan, a ko ne. Društvene mreže pretrpane su likovima koji su od skora uzeli mašinu u ruke, nabudžili svoj kutak za crtanje i krenuli da šaraju bez nekog iskustva i znanja koje zahteva ovaj posao. Ukoliko nemate osobu koja vas može uputiti, mi ćemo vam asistirati. Uradićemo to na praktičnom primeru, gde ćemo direktno proveriti ispravnost i kvalitet umetnika i opreme koju koristi, što je, složićete se, i vama i nama najbitnije.
 
U narednom periodu, u vidu "Tattoo Priče", predstavljaćemo vam tattoo umetnike koji su prihvatili izazov da se direktno pokažu ili koji smatraju da ih nedovoljna količina finansijskih sredstava koči u ostvarivanju ciljeva, i to po sledećem principu: posetioci sajta koji žele da svoje telo ulepšaju na ovaj način, a nemaju sredstava ili vole izazove, mogu da se jave mailom na: tattoo@urbanbug.net. Izabranim kandidatima ćemo obezbediti dobrog artista u što kraćem vremenskom roku (prepravke dolaze u obzir, u zavisnosti od samog umetnika). 

Jedino pravilo je da slika treba bude unikatna i da je formata 15x15cm (koji cm gore-dole neće biti problem). Ako imate ideju a ne znate da nacrtate, možda ćemo moći i u tom slučaju da vam izađemo u susret.
 
Nakon obavljenog "procesa" napisaćemo tekst koji će biti objavljen na sajtu, a kasnije, u slučaju da redakcija tako odluči, i u časopisu.

Ukoliko se vama koji niste izabrani sviđaju neki radovi, pozovite se na Urban BUG i dobićete popust i osmeh. :)
 
Umetnici koji dobro tetoviraju, kojima se sviđa ova ideja i žele da se priključe akciji, mogu da nam se jave na "proveru" (tattoo@urbanbug.net).

Namera nam je da pokažemo da nije samo Beograd bogat kvalitetnim tattoo umetnicima, tako da ćemo se ovoga puta potruditi da iz svih krajeva Srbije (a ako to mogućnosti dozvole i iz "komšiluka", tj. iz cele bivše Juge), predstavimo barem po jednog kvalitetnog tetovažera koji je spreman da izađe u susret posetiocima našeg sajta, ujedno i svojim budućim klijentima!
 
Pozdrav za sve ljubitelje tattoo umetnosti!
Crtamo se! :)

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :