Postanite VIP banjalučkog Jelen Demofesta!

Datum objave:11.05.2015

Pročitano:5214 puta

Lokacija: Banjaluka

Organizatori Jelen Demofesta, najvećeg regionalnog festivala demo bendova, odlučili su da period čekanja na rezultate žirija i imena 30 demo takmičarskih sastava koja će biti poznata tokom juna, učine što kraćim i zabavnijim. Zbog toga Jelen Demofest u saradnji sa Jelen pivom, glavnim sponzorom festivala, organizuje nagradnu igru za sve prave Demofestovce, u kojoj mogu učestvovati svi posjetioci ovog festivala. Zašto baš posjetioci Jelen Demofesta?

 

Postanite VIP banjalučkog Jelen Demofesta! | 2015


Naime, svi koji žele da učestvuju u ovoj nagradnoj igri mogu da ispune aplikaciju koja se nalazi na zvaničnoj Facebook stranici festivala www.facebook.com/Demofest i treba da pošalju kolaž svojih fotografija sa bilo kojih od dosadašnjih izdanja Jelen Demofesta. Kolaž moraju činiti najmanje 3 fotografije. U naslovu maila treba pisati "Za JDF nagradnu igru", a opis fotografije treba biti odgovor na pitanje "Zašto volim Jelen Demofest?".


O najboljim idejama odlučuje broj lajkova ispod fotografija, postavljenih u zasebnom albumu na zvaničnoj Facebook stranici festivala.


Nagrade za takmičare sa najvećim brojem lajkova:
1. Dvije VIP ulaznice, Jelen pivo (onoliko litara kolika je visina dobitnika, a zatim podijeljena sa dva), JDF majica i CD benda Hulahoop
2. Dvije VIP ulaznice, JDF majica, Jelen pivo six pack i CD benda Hulahoop
3. JDF majica, Jelen pivo Six Pack i CD benda Hulahoop

 

Postanite VIP banjalučkog Jelen Demofesta! | 2015


Pravila takmičenja:
- Svi prijavljeni takmičari moraju biti punoljetni
- Jedan takmičar može poslati samo jedan kolaž fotografija
- Takmičar treba navesti koja izdanja Demofesta se nalaze na kolažu
- U obzir će se uzimati samo lajkovi sa ex-Yu prostora (ostali se neće brojati)
- Nagradna igra traje do 1. jula, a rezultati će biti objavljeni na zvaničnom sajtu festivala www.demofest.org, te zvaničnoj Facebook stranici festivala.


Podsjećamo, na ovogodišnjem Jelen Demofestu u revijalnom programu će nastupiti hrvatski sastav M.O.R.T. i crnogorska hip hop atrakcija Who See.


Ovogodišnji Jelen Demofest biće održan od 16. do 18. jula u Banjaluci.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :