Poslušajte Naselje - singl kojim Who See najavljuju novi album

Datum objave:06.06.2017

Pročitano:5250 puta

By:Lampshade Media

Najpoznatiji crnogorski duo Who See doneo je ovog proleća ljubiteljima hip-hop zvuka pesmu i spot koji će obeležiti leto. Video spot za pesmu „Naselje" sniman je u naseljima Kamp i Škaljari u kojima Mario Đorđević Noyz i Dejan Dedović Dedduh žive, jer i sama pesma priča o tim naseljima i ljudima koji žive tu i čine ih takvim. Pored video spota koji je doživeo i svoju MTV premijeru, „Naselje" je objavljeno i na svim muzičkim digitalnim servisima putem izdavačke kuće Lampshade Media. Pesma i spot "Naselje" najavljuju novi album kotorskog hip hop dua pod nazivom "Pamidore".

 

Foto: Bojan Vasiljević

 

- Spot smo snimali kroz Dedino i moje naselje (Kamp i Škaljari), jer i sama pjesma priča o tim naseljima, i ljudima koji žive tu i čine ih takvim. Mislim da i svako naselje na svjet ima slične likove kao što su ovi što ih spominjemo kroz tekst. Što se spota tiče, imali smo 2 dana snimanja i sve je išlo bez nekih problema. Malo oko kuće uvatit kamerom i eto ga spot - izjavio je Noyz i nadovezao se: „Zahvalio bih se svim ljudima koji su učestvovali i koji su nam pomogli oko logistike. Moguće da ćemo još koji spot radit tuda kroz naselje jer je najopuštenije, bez velikih organizacija, direktora fotografija, režisera, šminkera i ostalog. Inače uživam u projektima koji se odvijaju spontano i na kraju daju bolji rezultat nego da smo imali ne znam ni ja kakve pripreme i planiranja."

Za muziku pesme bio je zadužen drugi član sastava Who See, Dedduh, a na albumu koji sledi će to u većini slučajeva biti producent Seagull Prime sa kojim je bend i ranije sarađivao.

"Album radimo punom parom, sad smo možda već malo i probili planirani rok da se to izbaci ali to je kod nas već tradicija, tako da nije prevelika frka. Trenutno je u fazi miksa i za nekih petnaestak dana bi trebao da izađe. Biće 13, 14 traka i kao i na prošlim albumima, i na ovaj ćemo imat interesantne goste. Dizajn covera upravo radi naš prijatelj i kolega Linnch, ilustrator iz Herceg Novog.

 

Foto: Bojan Vasiljević

 

Nakon objavljivanja albuma Who See kreću na turneju po Balkanu na kojoj imaju zakazane kako samostalne, tako i festivalske nastupe, a povodom toga su šaljivo izjavili: „Ljeto samo sto nije počelo, a onda kreće i ludnica sa festivalima. Već imamo dosta dogvoreno i spremamo se fizički za to svaki dan. Treniramo, trčimo nizbrdo, odradimo čak i po jedan, dva zgiba. Bitno je ostati u kondiciji."

Spot za pesmu "Naselje" možete pogledati na sledećem linku:

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :