POSLEDNJI PLES: VELIKO ZATVARANJE SEZONE KLUBA THE TUBE!

Datum objave:23.04.2014

Pročitano:5451 puta

Datum održavanja: 25.04.2014

Lokacija: Klub The Tube, Beograd

Beogradskom noćnom životu predstoji vrlo uzbudljiv vikend, a za to će dobrim delom biti zaslužno i veliko zatvaranje sedme klupske sezone u klubu The Tube! LAST CHANCE TO DANCE: I ŽURKA I AFTER

 


Poslednji ples’ zakazan je za petak 25. april, kada beogradske klabere očekuje slobodan ulaz na osmočasovni DJ maraton od 23h do čak 7 sati ujutru! Na lajnapu se nalazi „All Stars“ ekipa naših najboljih house i techno DJeva koji su i ove godine priredili neke od nezaboravnih momenata na podijumu za igru: Boža Podunavac, Dušan Kačarević, Peppe, Sale L, ZWEIN, Kid Kimi i Vuk Smiljanić.

Beskompromisno kvalitetni underground techno i house zvuk su glavni adut klupskih večeri koje se u ovom klubu od 2007. godine dešavaju svakog petka i subote. Ben Sims, Kerri Chandler, Levon Vincent, Kenny Larkin, Silicon Soul, Tijana T, Dejan Milićević, Lea Dobričić, Oysha su samo neka od sjajnih imena koja su obeležela poslednju sezonu u Tjubu. Ništa manje uzbudljiva muzička selekcija očekuje klabere i na jesen kada će Tjub opet otvoriti svoja vrata.

 


DRUGA NOĆ ZATVARANJA I ZAGREVANJE ZA EXIT

Druge noći zatvaranja, u okviru Tuborg pre-EXIT turneje nastupiće veliko ime sa Cadenza etikete – fantastična Maayan Nidam, koja je 2012. oborila s nogu publiku Dance Arene.

FREE ULAZ & HAPPY HOUR

Kako bi proslavili još jednu uspešnu sezonu ulaz je ovog vikenda slobodan, a od 23h do 01h sve klabere na šanku čekaju dva pića po ceni jednog!

Podsetite se šta imaju zajedničko najveće svetske DJ zvezde i zašto volite Tjub i dođite da odigramo „poslednji ples“!
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :