Poslednja VANDALISM žurka u ovoj sezoni

Datum objave:19.04.2017

Pročitano:3884 puta

Datum održavanja: 20.04.2017

By:Stefan Trikić

Lokacija: DOT

EDM party serijal VANDALISM zvanično će zatvoriti sezonu u četvrtak 20. aprila žurkom u klubu DOT. Organizatori su za poslednju žurku u ovoj sezoni obezbedili najveći line up do sada, nastupaju: Mixa, Pessto, Stereo Republic, Vandal Steve i Cavin Viviano.

 

Belgrade Vandalism

 

Nema sumnje da će kao i na svim prethodnim žurkama atmosfera dostići tačku ključanja, ali organizatori kažu da će vas rashladiti tradicionalnim metodama u vidu Co2 puštke, ledneo hladnih koktela i gomile shotova. 

Šta je Belgrade Vandalism?
Belgrade Vandalism je party brand sa idejom da priušti kvalitetan provod svim ljubiteljima EDM – a kroz promociju domaćih DJ – eva i producenata koji su ostvarili zapažene rezultate u svojoj karijeri.

 

Belgrade Vandalism

Zašto EDM?
Kao akronim od Electronic Dance Music, EDM objedinjuje različite žanrove elektronske muzike kao što su House, Progressive, Electro, Dubstep , Trap itd. Neki od najvećih svetskih muzičkih festivala kao Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sensation, Electric Daisy Carnival i mnogi drugi su bazirani iskljucivo na EDM-u. Svakako nešto što beogradskom noćnom životu nedostaje!

Za sve informacije pratite zvanicnu stranicu Belgrade Vandalism ili na broj 062 15 222 10.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :