Posle uspešnih festivalskih nastupa ZAA vas poziva na ples u klub QUARTER!

Datum objave:07.11.2015

Pročitano:4696 puta

Datum održavanja: 20.11.2015

By:Zlatko Bardun

Lokacija: Klub Quarter, Novi Sad

Posle brojnih uspešnih festivalskih nastupa po celom regionu, kruševački bend ZAA nastavlja svoju koncertnu turneju kojom promoviše aktuelni album "What About". U novosadskom klubu Quarter (Bulevar despota Stefana 5) nastupiće u petak 20. novembra, sa početkom u 22 časa. 

 

ZAA vas poziva na ples u klub QUARTER! | Novi Sad 2015


Basista benda ZAA Tomislav Ilić pozvao je novosadsku publiku na koncert sledećom izjavom: Još uvek su nam sveža sećanja sa Festivala uličnih svirača na kome nas je magija publike očarala. Pozivamo sve ljude dobre volje na ples i time umanjite stres!

Pored Tomislava, bend ZAA čine: Sanja Vučić – vokal, Jovan Blagojević – saksofon/blok-flauta, Ivan Đokić – gitara,Zlatko Petković – bubanj, Zoran Vasić – klavijature. Publika i kritika ih prepoznaju kao svojevrsnu koncertnu atrakciju. Iza sebe imaju više od 200 nastupa u gradovima širom bivše Jugoslavije, a svirali su i u Austriji, Češkoj i Mađarskoj.
[]


Već na početku karijere su ostvarili značajan uspeh, osvojivši treću nagradu na banjalučkom Demofestu (2009), dok su godinu dana kasnije stigli do regionalnog finala prestižnog evropskog festivala Rototom.

Bend je nastupao na brojnim festivalima u Srbiji, poput Exit-a, Supernatural-a, Arsenal fest-a, Nišville-a, Love fest-a, Osveženje fest-a, Reggae Serbia fest-a, a među brojnim natupima u regionu izdvajaju se: Pung art i Overjam festivali u Sloveniji, Lake fest u Nikšiću, Duka fest u Banjaluci, NGOM festival u Prizrenu, Festival uličnih svirača i Koncert godine u Novom Sadu.

ZAA su pored albuma "What About" objavili još dva studijska albuma, "ZAA" (2010) i "Good Things" (2011), kao i dvostruki singl "Full Scale Riot/Moonlight" (2011) i EP "Foot by Foot" (2012).

 

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara će biti dostupne u CD shop-u Mungos (Zmaj Jovina 2, u pasažu) od utorka 3.novembra. Na ulazu u klub ulaznica će koštati 500 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :