Posle svega, u nedelju ujutru after je u Three Dots

Datum objave:24.03.2017

Pročitano:4223 puta

Datum održavanja: 26.03.2017

By:Marija Joksimović

Lokacija: Three Dots

Nedelja jutro rezervisana je za After All žurku, četvrtu po redu, koja će se održati u klubu Three Dots, a kroz nedeljno jutro vas svojim setovima vode Peter Portman, Lobor D i Sharky. 

 

After All #4 u Three Dots

 

Kada govorimo o talentima u usponu, Peter Portman je ime koje je sve više i više uključeno u svetsku muzičku scenu. Stvorivši fuziju energije i emocije, Peter Portman je potvrdio, još u ranom dobu, da može stajati čvrsto na zemlji, ali ipak posedovati i takmičarski duh. Nakon otklanjanja svih prepreka i uplivavanja u svoju muzičku karijeru, Peter Portman zasniva svoje produkcijsko ime iza pseudonima kao sto su Petru i Little P tokom čega jos uvek eksperimentiše sa žanrovima. Kao DJ, njegove različite tehnike su ga dovele do toga da radi rame uz rame sa izvođačima kao što su Ten Walls, Nick Curly, Philipp Straub, Mene, Bono Goldbaum i mnogim drugim. 

 

Lobor D iliti Darko Lobor je techno i progressive house producent i di-džej iz Pančeva. Prisutan je na sceni elektronske muzike još od 2005. - izdanjima „Voice of Spring EP” za „Deep Life Rec”, pa kasnijim izdanjem „Spacewalk” na domaćoj etiketi „Circles Digital”, kao i remiksima za „Don't Look Productions”, „Juno Digital”, „Drastic Music”... Lobira za rejv kao lek od početka 21. veka, a svoj zvuk definiše kao prepoznatljiv miks techno i progressive house motiva. After partyji su mu uža specijalnost, čemu je posvetio i svoj serijal mikseva „Sunday Aftermath Mix”.

 

Sharky je odavno otkrio da je muzika njegova najveća strast, njegova prva iskustva bila su vezana za sviranje bubnjeve, što mu je pomoglo da razvije i usavrši osećaj za ritam i gruv. Međutim, 1989. godine je počeo da vrti ploče kao DJ u poznatom beogradskom klubu Mašinac, čija je publika kasnih 80-ih uglavnom bila fokusirana na hevi metal. Od tada, nastupao je u brojnim manjim klubovima i privatnim partijima u Beogradu. Eksperimentisao je sa različitim žanrovima i stilovima, kao što su metal, džez, bluz i Latino, pokušavajući da proširi svoje muzičke vidike. 2001. je svoj stil definitivno vezao za elektronsku muziku. Koristeći ranija iskustva, pronašao je vrlo specifičan način miksovanja i zvuk koji se može karakterisati kao varijacija između žanrova kao što su Minimal tehno, Break Beat i Deep House. Vrlo upečatljiv i poseban zvuk, zajedno sa čistom i duboko vođenom i razvijenom muzičkom pričom ispričanom pomoću razrađene i egzotične tehnike, doneo mu je veću popularnost.


Ulaz 300 dinara, a sva pića po ceni od 190 dinara. Više informacija na Facebook eventu.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :