Posetite DOT ovog vikenda i osvojite karte za nastup JOHN DIGWEEDA i PENDULUM DJ SET!

Datum objave:22.04.2015

Pročitano:5408 puta

Datum održavanja: 24.04.2015 - 25.04.2015

Lokacija: Klub DOT, Beograd

Ovog vikenda klub Dot će, osim sjajnog muzičkog programa, posetiocima pripremiti i vredne nagrade. Naime, oni koji posete klub u petak imaće šansu da osvoje ulaznice za nastup John Digweeda, a u subotu Dot posetioce nagrađuje šansom da osvoje karte za Pendulum DJ set zakazan za 16. maj u Barutani!

 

Posetite Klub DOT ovog vikenda i osvojite karte za nastup JOHN DIGWEEDA i SASTAVA PENDULUM! | Beograd | 2015


U petak 24. aprila, svoj DJ set u Dot donose legendarni Goran Zmix Kovačević i njegov kolega Mark Wee. Kao pravi veteran beogradske klupske scene, Zmix je svoju karijeru započeo davne 1995. godine u klubu Industrija i od tada je nastupao u skoro svim relevantim domaćim klubovima, uz brojne DJ velikane kao što su DJ Rolando, Antoine Clamarane, Bob Sinclair, Carl Craig, Green Velvet, Armand Van Helden i mnogi drugi. Ovog petka, Zmix i Mark Wee su Dotu, a ulaz je free do ponoći. Oni najsrećniji osvojiće karte za nastup John Digweeda zakazan za subotu, 25. april u Hangaru kod Luke Beograd, zato budite na pravom mestu u pravo vreme – u klubu Dot ovog petka!

 

Posetite Klub DOT ovog vikenda i osvojite karte za nastup JOHN DIGWEEDA i SASTAVA PENDULUM! | Beograd | 2015


Pravo drum’n’bass veče na programu je kluba Dot ove subote, 25. aprila. Lajnap u sastavu Codex, Rebel B, Bozne & Rokster pružiće posetiocima pravi uvod u ono što ih čeka 16. maja u Barutani. A to što ih čeka jeste nastup jednog članova (El Hornet) d'n’b sastava Pendulum, koji će biti gost Beograda ovim povodom. Ulaznice za ovaj događaj već su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po za sada aktuelnoj ceni od 700 dinara, a oni najsrećniji imaće priliku da osvoje ulaznice u klubu Dot ove subote.

 

Napomena – ulaz je slobodan do ponoći!


vrh strane
Komentari (3)
Pošalji komentar
Urban BUG
24.04.2015 12:07
Slazemo se, greska je velika! Ispravljeno! Hvala sto si skrenuo/la paznju, prenecemo PR-u kluba DOT tvoje primedbe!
Dokle vise
23.04.2015 20:30
... da citamo najave glupih PReva iz fotelje koji ne znaju da naprave razliku izmedju nastupa benda Pendulum i DJ seta jednog od clanova (razlika od par stotina hiljada funti) Ako vec oni nisu informisani o desavanju koje promovisu i za koje dobijaju pare onda barem vi mozete da reagujete i objavite ispravnu vest ili nemojte da objavljujete!
blabla
22.04.2015 19:37
nije bend pendulum,nego dj set :P


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :