Poseidon B Day Party: ATMA 26. januara u Beogradu!

Datum objave:17.12.2018

Pročitano:2687 puta

Datum održavanja: 26.01.2019

Lokacija: Beograd

Andrei Oliver Brasovean je jedan od pionira elektronske muzike u Istocnoj Evropi. 

 

Rodjen je u Transilvaniji, sa stalnim prebivalistem u Austriji, poceo je da stvara tehno muziku 1991. godine. Nekoliko godina kasnije je prebacio fokus svoje produkcije na trance i psychedellic muziku.

Poznat je sirom sveta po svom jedinstvenom stilu i svojim nastupima. Sa preko 20 godina iskustva u polju muzicke produkcije, stotinama nastupa uzivo na tehno i trance sceni, Atma je postao jedno od zapazenijih imena elektronske muzicke scene.

 Zahvaljujuci dugogodisnjem iskustvu u produkciji razlicitih muzickih stilova, Atma je razvio potpuno jedinstven stil trance muzike. Duboke melodije, savrsene harmonije, psihodelicni zvuci i jaka bas linija su njegove definicije trance dance muzike.

Pored svog trance projekta, Atma radi i kao kompozitor komercijalnim bendovima (house, techno, dance, pop, rock, hip hop...), a takodje i kao producent filmske muzike.

Sto se tice medjunarodne scene, svirao je na festivalima i zurkama sirom sveta: Dubai, Nemacka, Svajcarska, Austrija, Italija, Bugarska, Rumunija, Makedonija, Srbija, Cile, Slovacka, Ceska, Poljska, Madjarska, Portugal, Rusija, SAD, Grcka, Turska, Spanija...

Event link:
https://www.facebook.com/events/2193779987607486/?ti=cl


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :