Poseban krug pakla za ove ljude koje srećemo na žurkama

Datum objave:10.10.2016

Pročitano:34319 puta

By:Urban Bug Team

Dante u svojoj Božanstvenoj komediji vodi Vergilija kroz devet krugova pakla. A mi smo te krugove pakla pronašli u božanstvenom beogradskom klabingu, i u njih smo svrstali iritantne tipove ljudi koje srećemo na žurkama. Svi znamo takve ljude, možda smo i mi sami među njima. Jedno je sigurno, nerviraju svakoga.

 

Žurka / Foto: Dušica Stojanović

Zato, poseban krug pakla za…


Momke koji skidaju majice na žurkama
Momci, ozbiljno! Ovo je pogrešno na tako mnogo načina. Osim striptiz kluba, nijedan drugi noćni klub nije predviđen za to.

Cure koje na rejv dođu u štiklama

Ok, ok, donekle razumemo potrebu da želite da budete u centru pažnje, ali štikle jednostavno nisu za rejv! Kako uopšte đuskate u njima? Ili možda ne đuskate?

Ljude koji ne đuskaju na žurkama
Šta nije u redu sa vama? Kako je moguće da vas muzika i atmosfera ne teraju na ples. Došli ste na žurku, ovo je mesto na kome treba skroz da otkačite đuskajući.

Ekipu koja viče “eee ooo!”

Omašili ste događaj. Rekli bismo da je taj poklič rezervisan za neku sportsku manifestaciju, ali za žurku sigurno nije.

One koji nose pištaljke i ne stide se da ih koriste

I vi ste omašili događaj. Prvo što tom pištaljkom ometate sve oko sebe koji žele da slušaju muziku, a drugo, sigurni smo da se di-džej odlično snalazi i bez vaših zvučnih efekata.

Nepažljive koji drže cigaretu tako da mogu nekoga da opeku

Sigurni smo da niko ne želi da kući ponese “uspomene” u vidu rupa na garderobi ili opekotina na rukama ili bilo kom drugom delu tela.

One koji se u voziću provlače kroz ceo klub
Uglavnom dođete poslednji i želite da budete u prvom redu, pa ćete se potruditi da izgurate i izgazite sve oko sebe kako biste došli do cilja. A još vas i ne drži mesto pa se u istoj formaciji krećete kroz klub celu noć.

Ljude koji ne ispuštaju telefon iz ruku

Dopisuješ se, praviš selfie, skrolujš po Facebooku ili Instagramu. Šta god da radiš, radiš to na pogrešnom mestu. Oko tebe se dešava magija, a ti je propuštaš gledajući u ekran telefona.

Neljubazno obezbeđenje

Znamo da nas ima raznih, ali niko od nas nije izašao to veče da bi ga na ulazu u klub dočekale namrgođene face i neljubazan ton – makar to bilo i u “rok službe”.

#ukomsikrugu?


Vidimo se na Go2 Halloween maskenbalu 29. oktobra!


vrh strane
Komentari (2)
Pošalji komentar
murphy
20.10.2016 16:22
hit ovo za vozic ima ih i u paru ili tri i nekako uvek stanem i hocu da igram tamo gde se doticni provalce, ali uvek
Djoxy
10.10.2016 20:15
Svega ovoga je bilo i pre cetvrt veka na zurkama, osim blejaca na telefonima (jer tada isti gotovo da nisu ni postojali). Dakle, stagniramo, nikada se ovakve pojave, nazalost nece iskoreniti.


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :