Pošalji DJ miks za burn Residency, (osvoji rezidenturu ili) nastup na Urban Bug bini na Exitu!

Datum objave:04.03.2014

Pročitano:4771 puta

I ove godine pripremamo regionalnu binu na najboljem evropskom festivalu! Urban Bug stage poznat je po nastupima najpopularnijih domaćih i regionalnih DJ-eva koji izvode ekskluzivne back to back setove. Istovremeno, čuveno mesto ispod Dance Arene, važi za epicentar fenomenalnog provoda i atmosfere, na kom brojni klaberi dočekuju nezaboravna festivalska jutra.



Prvih pet izvođača na Urban Bug bini biće poznato nakon završetka prve faze najvećeg svetskog DJ takmičenja burn Residency, koje je u toku. Ako želiš da se prijaviš, kreiraj DJ miks u trajanju od 15 do 20 minuta i dostavi ga putem Facebook aplikacije https://apps.facebook.com/burnresidency/ do 15. marta. Ekipa Urban Buga će preslušati sve mikseve i proglasiti pet DJ-eva koji će moći sami sa izaberu partnere za back to back nastup na stejdžu, a artisti će biti izabrani bez obzira na rangiranje na burn Residency tekmičenju.

O daljem plasmanu na burn Residency takmičenju odlučiće žiri u sastavu Lea Dobričić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević iz burn DJ tima i Tijana Paunković, muzički urednik RTS-a. Oni će preslušati mikseve koji se nađu među 50 onih sa najviše glasova i izabrati petoro finalista koji će se takmičiti u drugoj rundi, na Mix Off žurci u Beogradu. Pobednik će, kao predstavnik Srbije otputovati na Ibicu na svetsko finale burn Residency i boriti se za glavne nagrade – letnju rezidenturu u nekim od top klubova kao što su Privilege, Cafe Mambo i Sankeys, a najbolji među pobedničkom petorkom postaće DJ Superstar, u čiju karijeru će burn uložiti neverovatnih 100 000 evra!

burn Residency je najveće svetsko DJ takmičenje lansirano 2012. godine, koje daje priliku talentovanim DJ-evima širom sveta da postignu evropski i svetski uspeh. Od osnivanja, takmičenje postaje sve veće, izaziva poštovanje i među liderima u muzičkoj industriji i dobija podršku najpoznatijih svetskih DJ-eva među kojima su David Guetta, Maceo Plex, Steve Lawler, Fatboy Slim koji su bili i mentori finalistima. Prošle godine prijavilo se više od 5000 učesnika iz više od 90 zemalja, a broj učesnika se smanjio na 18 nakon lokalnih Mix-off takmičenja. Naša predstavnica Lea Dobričić trijumfovala je na Ibici gde je, nakon samo 24 sata, ušla u prvih šest, a zatim je osvojila i rezidenturu u klubu Privilege.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :