Portal za provod u BEOGRADU koji STRANCI obožavaju!

Datum objave:07.06.2015

Pročitano:6773 puta

Lokacija: Beograd

Broj stranih turista svake godine raste, a Beograd je jedna od top destinacija kada je provod u pitanju. Epitet naj popularnije destinacije dali su mu i svetski mediji, koji su ga svrstali uz Pariz, Njujork i London. Raznolika ponuda kada je reč o izgledu lokala, ali i u muzičkoj ponudi, privlači goste iz inostranstva da osete ritam balkanskog Vajba. Ipak, sve je više onih koji žele da njihov boravak u srpskoj prestonici bude potpuno organizovan. Tu na scenu stupa ekipa iz servisa Belgrade at night.

 

Portal za provod u BEOGRADU koji STRANCI obožavaju! | Belgrade at Night

 

Belgrade at Night

 

Ako ste se ikada pitali ko mukotrpno radi na promociji Beograda u inostranstvu, onda je to vredna Belgrade at Night ekipa. Tačno 11 godina, ekipa piše članke, ugošćava strane novinare, tv voditelje i glumce, koji se vraćaju svojim gradovima puni divnih utisaka. Kako kažu u Belgrade at Night, moto im je da se Beograd otvori ka svetu, da postane multikultularno društvo bez predrasuda, puno tolerancije i razumevanja.

 

PROVOD ZA PAMĆENJE

 

Belgrade at night čini tim ljudi koji su upoznati sa svim aktelnim dešavanjima u gradu, kada je reč o ugostiteljstvu i noćnom životu. Poznaju aktuelna ali i sasvim underground mesta u gradu, i uvek garantuju za preporuke najboljih događaja. Stranci na savršenu uslugu mogu da računaju već pri dolasku, gde ih čeka vozač, koji ih odvozi na mesto gde će boraviti. Ukoliko žele, vozača mogu da angažuju tokom svih dana dok su u Beogradu.

 

Nakon opuštanja i obilaska grada, dolazi veče, koje je zapravo i najuzbudljiviji deo Beograda. Vodič kroz noćni život, automobilom po izboru dolazi po goste, odvozi ih u neki od poznatih barova, gde sledi "zagrevanje". Potom odlaze u odabrani klub, gde se provode do ranih jutarnjih časova. Na ulazu ne čekaju, jer Belgrade at night ekipa obezbeđuje poseban tretman svojim gostima. U klubu je za njih spreman najbolji sto, u samom srcu žurke.

 

UPOZNATI BEOGRAD

 

Osim noćnog provoda, ova ekipa smislila je i način kako da stranci za kratko vreme što bolje upoznaju i zavole Beograd. Tako im se preporučuju ture za obilaske i znamenitosti, koje ne smeju da propuste, kao što su hram Svetog Save, Kalemegdan, Skadarlija i slično.

 

Portal za provod u BEOGRADU koji STRANCI obožavaju! | Belgrade at Night


Kako bi imali što bolje uspomene na boravak u Beogradu, nudi im se i mogućnost da angažuju fotografa ili snimatelja. Stranci mogu da upoznaju Beograd i kroz prizmu šopinga i, naravno, neizostavnog gurmanskog uživanja. Posebno je zanimljivo što mogu da dobiju sopstvenu vilu, ukoliko žele da se osećaju kao kod kuće. Ovde je dozvoljeno roštiljanje, pravljenje party-ija i događaja.

 

Belgrade at Night | Belgrade Restaurants

 

RUŠENJE PREDRASUDA

 

Stranci koji dolaze u Srbiju, najčešće stižu sa predrasudama o izgledu same zemlje, glavnog grada, ali i o ljudima. Pogrešna slika počinje da se ispravlja već pri samom stupanju na tlo Srbije. Mnogi od njih dolaze na preporuku, a to se posebno potvrđuje u komentarima koje ostavljaju nakon što dožive provod u Beogradu. Mnogi žele ponovo da dođu, mnogi to i čine, uz komentar da je „svaki put kao prvi“. Poredeći beogradske noći sa rajem, oni utiču na stvaranje pozitivnog imidža Beograda i Srbije u svetu, a to je sigurno uspeh o kome je ova ekipa sanjala.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :