PopustiNaPutovanja.rs - Ponude jeftinije od najjeftinijih!

Datum objave:04.02.2013

Pročitano:6508 puta

www.popustinaputovanja.rs  je internet portal na kojem možete naći sve aktuelne ponude domaćih turističkih agencija. Specifičnost portala je u tome što rezervacijom bilo kog putovanja ostvarujete popust na redovnu cenu tog aranžmana. Brzo i lako možete pretražiti sve tipove putovanja, preko letovanja , izleta u evropske gradove, prazničnih putovanja, pa sve do putovanja za mlade.Putem portala takođe možete pretražiti avio karte za sve svetske destinacije, a redovno postavljanje ponuda omogućava vam da se prijavite i za neki fenomenalni first minute program ili da ugrabite neko poslednje mesto po super ceni. Portal www.popustinaputovanja.rs sarađuje sa preko 35 domaćih turističkih agencija tako da ćete uvek moći da uporedite cene sličnih turistčkih aranžmana i da pronađete putovanje koje vam najviše odgovara. 

Ukoliko vam treba i polisa za putno osiguranje, ne brinite, jer putem jedonostavne online prijave i to možete da obavite za nekoliko minuta, da čak ne morate da izađete iz stana.

Pred predstojeći 35. Sajam Turizma, koji će se održati u periodu od 21.02 - 24.02.2013, za sve ljubitelje putovanja, portal organizuje i veliku nagradnu igru. Nagradna igra počinje 05.02. i traje do 24.02.2013. Proglašenje pobednika biće 25.02.2013, a svi pobednici biće objavljeni na našoj internet stranici i na našoj FB grupi ( Popusti Na Putovanja ). Da biste se prijavili za „Veliku nagradnu igru“ sve što je potrebno jeste da popunite prijavni formular koji će vam biti lako dostupan na naslovnoj stranici portala.

Za „Veliku nagradnu igru“ bićete u mogućnosti da se prijavite i na našem štanu u Hali 2, tokom sva četri dana trajanja sajma turizma. Očekuju vas nagradna putovanja kao i vredne robe nagrade.
Neće vam biti teško da pronađete aranžman koji vam odgovara, a još lakše ce vam biti da na njega ostvarite popust!

Ne zaboravite da pOpuštanje kreće sa nama! Popusti Na Putovanja – ponude jeftinije od najjeftinijih!
 

vrh strane
Komentari (2)
Pošalji komentar
Marija Nikolić
25.02.2014 14:13
Ja sam se skoro upoznala sa radom ovog sajta. Rezervisala sam putovanje preko jedne turističke agencije i prilikom uplate sam zaista platila aranžman jeftinije. I od mene preporuka :)
Nemanja Kovačević
19.11.2013 18:27
Sjajan sajt. Stvarno topla preporuka! Prilikom prijave devojka i ja smo uštedeli skoro 30€ za jedno putovanje. Što da platim skuplje kad može jeftinije a ne košta ništa :)


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :