Popusti Na Putovanja.rs - pOpuštanje kreće sa nama!

Datum objave:20.01.2012

Pročitano:5428 putaPopusti Na Putovanja je novi internet sajt koji svim svojim korisnicima omogućava da ostvare popuste na različite ponude turističkih aranžmana različitih turističkih agencija.

Ideja internet sajta Popusti Na Putovanja je da omogući svim ljubiteljima putovanja da na jednom mestu pronađu aktuelne turističke ponude i da pritom ostvare što veću uštedu.

Nije vam potrebna ni sreca niti spretnost da biste pronasli neku specijalnu ponudu i prijavili se za nju. Na sajtu Popusti Na Putovanja uvek će biti postavljene najaktuelnije ponude, a prijavljivanje za njih je lako i brzo.

Neke ponude vam mogu uštedeti 10 eura, možete pronaći i ponude koje nude čak 50% popusta, a tu su takođe i ponude koje nude besplatan prevoz, smestaj itd.

Internet sajt Popusti Na Putovanja trenutno sarađuje sa većinom turističkih agencija za mlade i turističkim agencijama koje se bave porodičnim putovanjima.

Putovanja su jednostavno podeljena u rubrike kao sto su: Aktuelna putovanja, Zima 2012, Putovanja za mlade i porodična putovanja, City Breaks, Apsolventske ekskurzije, Leto 2012, itd.

Svi mladi na sajtu PNP mogu pronaći ponude za razna party putovanja, otkriti skijališta sa dobrom zabavom ili krenuti na apsolvenstske ekskurzije na koje mogu ostvariti popust i do 35 eura.

Neće vam biti tesko da pronadjete aranžman koji vam odgovara, a jos lakše ce vam biti da na njega ostvarite popust.

Ne zaboravite da pOpuštanje kreće sa nama! Popusti Na Putovanja - Najveći popusti za najbolja putovanja!

www.popustinaputovanja.rs

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :