POPUSTI NA PUTOVANJA: Nagradna igra #ObradujPrijatelje!

Datum objave:05.03.2015

Pročitano:5801 puta

Internet sajt Popusti Na Putovanja ( www.popustinaputovanja.rs ) pokrenuo je jednu zanimljivu i svakako drugačiju nagradnu igru od onih na koje ste do sada navikli. U ovoj nagradnoj igri se ne borite da nagradu osvojite za sebe, već za vaše prijatelje! Dvoje prijatelja koje vi odlučite da obradujete biće u mogućnosti da osvoje čak tri nagradna putovanja u jednoj godini!

 

POPUSTI NA PUTOVANJA: Nagradna igra #ObradujPrijatelje! | 2015

Da biste učestvovali u nagradnoj igri #ObradujPrijatelje potrebno je da imate lični Instagram profil i da putem njega okačite sliku na kojoj se nalaze dva vaša prijatelja koja želite da obradujete. Zapratite Instagram profil Popusti Na Putovanja (@popustinaputovanja) kako bi i oni mogli da vide vašu okačenu fotografiju.

Vaše prijatelje tagujte na slici, napišite zašto baš njih želite da obradujete i dodajte hashtag-ove #ObradujPrijatelje i #popustinaputovanja kako bi žiri mogao da vidi vašu fotku.

Na kraju nagradnog konkursa, žiri, u kojem će se nalaziti i naš poznati street art umetnik Andrej Žikić - Artez, na osnovu kreativnosti, maštovitosti i duhovitosti prilikom postavljanja slike i komentara izabraće jednu sliku koja će biti pobednička.

Pobednike očekuju čak tri putovanja u jednoj godini. Oni će prvo za Uskrs otići u Veneciju, potom na letovanje na Kefaloniju, a na jesen posetiće Prag.

Za više informacija o nagradnoj igri #ObradujPrijatelje posetite stranicu www.popustinaputovanja.rs/nagradna-igra-obraduj-prijatelje

Srećno :)


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :