POP UP berzu vinila začinio dRUMELODY zvuk

Datum objave:06.05.2018

Pročitano:701 puta

POP UP ekipa ove godine je predstavila novi projkeat - Berza Vinila Elektronske muzike koja je održana u novosadskom PUBeraju. Posetioci su uživali u  disco, house, techno, soul, funk, drum&bass, hip hop, ambient, i break beat muzici, a među brojnim izvođačima koji su nastupali izdvojio se sarajevski artist BerinTuzlić/dRUMELODY koji je izdominirao nesvakidašnjim “left field” stilom.

 


Već sjajnu i energičnu atmosferu dodatno je pojačala i premijerno izvedena traka “Antigen” na koju su posetioci sjajno reagovali.

 

Ovaj čuveni muzičar iz regiona upravo je objavio je singl pod nazivom “Hyperbola” kojim najavljuje i novi istoimeni album.
Autentični drum jaing u kombinaciji sa videom biće obogaćen i vizualizacijama za live act. dRUMELODY, elektro-futuristički projekat zapravo je one man bend koji je osmislio Berin Tuzlić, bubnjar, perkusionista, strip crtač i animator. Glavna karakteristika ovog neobičnog projekta leži u tome da bubanj kao instrument vodi glavnu reč, posebno na live nastupima na kojima Tuzlić korespondira sa muzikom i to na jedinstven i upečatljiv način.


Sa nestrpljenjem očekujemo nova gostovanja i žurke na kojima je zagarantovan dobar vajb!


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :