Barutana klub Beograd

Ponovo radi Povet: Na party brodu žurka svake noći!

Datum objave:26.05.2016

Pročitano:6983 puta

Datum održavanja: 03.06.2016

By:Marija Joksimović

Lokacija: Brod Povetarac

Letnju sezonu na Povetarcu otvoriće spektakl Vatra i rođendanski party SAMO TVRDO serijala prvog vikenda u junu, a tokom leta posetioce ovog party broda čeka žurka svake noći!

 

Povetarac -  mesto dobre zabave

Povetarac  - mesto dobre zabave


BYP_, 50 Grass, Inspektor, Факе Casual i Iron u petak 3. juna zapaliće vatru dobrog provoda koja će goreti tokom celog leta. Selekcijom hip-hop i R’n’B hitova, ova dobro poznata ekipa di-džejeva razmrdaće palubu Povetarca i time zvanično otvoriti još jednu sezonu na svima omiljenom party brodu. Dobar provod nastavlja se i sutradan, ali uz nešto drugačiji zvuk.

 

SAMO TVRDO, jedna od najboljih gradskih tech-house i techno žurki iz Monsuna se seli na Povetarac gde će proslaviti svoj prvi rođendan u subotu 4. juna. Autori i producenti Kent Explain i Phill & Dansmore uz specijalnog gosta Goyu prirediće publici uživanje na maksimumu.

 

Povet važi za najveseliji party brod

Povet važi za najveseliji party brod


Jedan od klubova sa najdužom underground tradicijom za svoju 11. sezonu spremio je bogat i zanimljiv program kojim će još jednom potvrditi zašto već godinama važi za mesto dobro zabave. Ponedeljak će tradicionalno biti rezervisan za legendarnu žurku Nađi dečka i muziku od funka do Daft Punka, utorkom sledi Power Drive – moćna vožnja kroz deep house, tech house i techno. Sredom Idemo na reku da slušamo ploče jer će poznati gradski di-džejevi birati najkvalitetniju muziku iz svojih vinil kolekcija. Let’s go dancing uz zavodljive zvuke elektronske muzike četvrtkom biće idealno zagrevanje za najveseliji petak u Beogradu i muziku bez žanrovskih ograničenja. Mashup or Shutup žurkama na koje ste navikli, pridružiće se Djans, Bege Fank i Vatra. Subotom će se đuskati uz Rave Saver, Samo Tvrdo, i brojna pojedinačna gostovanja ekipa koje neguju sličan zvuk.

 

Za više informacija o žurkama pratite Facebook stranu Povetarac.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :