Pogledajte uz koje stand up komedije ćete se smejati u Ben Akibi

Datum objave:27.06.2016

Pročitano:4769 puta

Lokacija: Ben Akiba

Klub Ben Akiba započeće vreli jul uz tri večeri stand up komedije. U petak, 1. jula, u 20:30 održaće se Veče improvizacije! Nastupaju majstori ove veštine – Srđan Dinčić, Nesha Bridges i Aleksandar Perišić! Komedija improvizacije ili improv predstavlja scensku formu u kojoj se većina ili ceo izvedeni materijal smišlja na samoj sceni tokom nastupa. To znači da se sve priče, dijalozi i akcije izvode bez prethodno pripremljenog materijala tako da komičari kroz različite igrice demonstriraju svoju duhovitost, kao i brzinu smišljanja fora i odgovora u datoj situaciji.

 

Standup.rs

 

U nedelju, 3. jula, u 20:30, nastupaće četiri komičara naše organizacije koji nemaju ništa zajedničko sem bavljenja stand up komedijom. Četiri različita profila će stati na scenu Ben Akiba kluba, a to su Nenad Stefanovski, Raša Nestorović, Nikola Radojlović i rezident komičar Nikola Silić.


U četvrtak, 7. jula u 20:30 je Veče crnog humora. Ako niste osetljivi na škakljive teme, znate da se smejete na sopstveni račun, i generalno vidite smešniju stranu čak i najmračnijih događaja – ovo je veče za vas. Nastupiće: Nemanja Živanović, Ana Zlatanović, rezident komičari Jelena Radanović, Aleksandar Perišić i Nikola Silić. Ne preporučujemo mlađima od 18 godina.

 

Kompletan repertoar za jul možete pogledati na www.standup.rs ili na Facebook strani.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :