POGLEDAJTE: Šta su domaći di-džejevi rekli o Lovefest Energy konceptu

Datum objave:10.10.2014

Pročitano:3387 puta

Prva Smirnoff Illuminato Lovefest Energy žurka biće održana 11. oktobra u magacinu Depo u organizaciji festivala Lovefest, koji je ove godine nominovan za najbolji evropski festival. Prema rečima organizatora sve je spremno za spektakl, koji će najaviti deveto izdanje najvećeg festivala ljubavi u zemlji.Kada je reč o izvođačima, u Beograd premijerno dolazi holandski dvojac Detroit Swindle, koji će nastupiti u 2h posle ponoći. Pre njih publiku će zagrejati beogradski dvojac Banda Panda, a sve popularniji duo Nikola Vemić i Dušan Predojević Doo, di-džej pult će preuzeti tačno u ponoć. Posle nastupa Detroit Swindle-a publika će do jutra moći da đuska uz muziku dva talentovana producenta Igora Jadranina i Nemanje Vlahovića poznatijeg pod pseudonimom Manjane.

Cilj žurke je prikazivanje jedinstvenog koncepta koji sa sobom nosi Lovefest Energy Stage, a OVDE možete pogledati šta su o njemu rekli domaći di-džejevi.

 

Vrata magacina Depo za sve posetioce biće otvorena od 22h, a organizatori preporučuju svima, da na žurku dođu ranije kako bi izbegli gužvu, koja je za događaje Lovefesta uobičajena.

Valuta Lovefesta se seli sa ostrva ljubavi u Beograd

Kao i na svim događajima Lovefesta, piće, suveniri i razne usluge na žurci moći će da se plate jedino Lovefest Energy tokenom. Tokeni će moći da se kupe na mestima koja su obeležena, a cena jedne table iznosi 500 dinara.

Ostalo još malo karata

Trenutna cena ulaznice za prvi Smirnoff Illuminato Lovefest Energy iznosi 1.090 dinara, a karte se mogu kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji. Manji broj ulaznica moći će da se kupi na ulazu i to po istoj ceni. 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :