Barutana klub Beograd

Pogledajte spot za pesmu Vikendi grupe Nežni Dalibor

Datum objave:29.03.2016

Pročitano:5163 puta

By:Nebojša Petrović

Bend Nežni Dalibor objavio je novi spot za singl "VIKENDI" koji najavljuje predstojeći album "U slojevima", čije se objavljivanje očekuje krajem proleća.

 

Vikendi - Nežni Dalibor

Sa snimanja spota "Vikendi"  | Foto: Nemanja Đorđević

 

- Ovom spotu smo pristupili više kao kratkom filmu što je bilo moguće zahvaljujući fantastičnoj ekipi koja se okupila - kaže
Ivica Marković.

Režiju potpisuje Marina Uzelac, dok su igrali Bane Jevtić, Bora Nenić, Maja Nikolić, Trajče Nikolovski, Branko Perišić, Joakim Tasić. Direktor fotografije je Igor Marović, za produkciju, organizaciju i kostime je bila zadužana Marija Jaraković, scenograiju Vladimir Vićentić i Jovana Pešić, montažu Rajko Ristanović, kolor korekciju Nikola Marinković, a Jovana Vasić.

 

VIKENDI - Nežni Dalibor

 Album U slojevima je snimljen u Studiju P3 u Beogradu, a produkciju potpisuje KasparVijnerg (Caspar Wijnberg; ex-The Saints). Mastering albuma je urađen u Da GooseMusic studiju u Amsterdamu.

 

Vikendi - Nežni Dalibor
Nežni Dalibor uskoro planira koncert | Foto: Nemanja Đorđević


Bend će održati veliki beogradski koncert u petak, 15. aprila u Domu omladine Beograda, na kome će pored novih pesama sa predstojećeg albuma napraviti i retrospektivu dosadašnje karijere.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :