POGLEDAJTE PRVI TREJLER DOMAĆEG FILMA "IZGREDNICI"

Datum objave:03.02.2018

Pročitano:1064 puta

Lokacija: Beograd

IZGREDNICI
Režija: Dejan Zečević
Uloge: Radovan Vujović, Marta Bjelica, Mladen Sovilj, Svetozar Cvetković, Predrag Ejdus, Boris Isaković, Branka Šelić, Miroljub Lešo, Milena Đorđević, i Miodrag Dragićević
Žanr: drama, triler
Scenario: Đorđe Milosavljević
Producent: Nikolina Vučetić Zečević
Produkcijska kuća: “Biberche”
Institucionalna podrška: “Filmski centar Srbije”, “Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje”


Film "IZGREDNICI", rađen je po scenariju Đorđa Milosavljevića a u režiji Dejana Zečevića. Glavne uloge tri studenta pripale su glumcima Radovanu Vujoviću, Marti Bjelici i Mladenu Sovilju, dok lik njihovog profesora tumači Svetozar Cvetković.  U ostalim ulogama tu su Predrag Ejdus, Boris Isaković, Branka Šelić, Miorljub Lešo, Milena Đorđević i Miodrag Dragićević.

 


Izgrednici prate priču o tri studenta koji radeći na svom eksperimentu, pokušavaju da dokažu da prostorna destrukcija, pravljenje nereda, s vremenom dovodi do socijalne destrukcije, do pojave izgreda. Mlada trojka ne uviđa da im se haos koji izaziva za potrebe projekta polako uvlači i u njihove živote. Gube distancu, a profesor ih ostavlja da se sami suoče sa posledicama.


Direktor fotografije je Miladin Čolaković, scenograf Zorana Petrov, kostimograf Lana Pavlović, a za masku i šminku bila je zadužena Marija Kovačević Jovanović.


Film su podržali Filmski centar Srbije, Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje, a i snimao se od početka decembra 2015. godine na raznim lokacijama u Beogradu i Novom Sadu.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :