Pogledajte program Supernatural festivala 2017

Datum objave:04.03.2017

Pročitano:5461 puta

Datum održavanja: 22.04.2017 - 23.04.2017

By:Jelena Malenović

Lokacija: Ada Huja

Najveći ekološki festival Supernatural održaće se ove godine 22. i 23. aprila na Adi Huji, a tokom dva dana ponudiće dobar zvuk i sjajnu zabavu koja promoviše zdraviju i lepšu životnu sredinu. Supernatural ove godine okuplja još veći broj izvođača i učesnika festivala za još bolju zabavu, potpuno uživanje u autentičnoj gastronomiji Srbije i upoznavanje sa zdravim i ekološkim životnim stilovima, u cilju podizanja svesti o važnosti očuvanja životne sredine i daljoj revitalizaciji Ade Huje.

 

Supernatural 2017

 

Muzički program festivala obojiće rokenrol, džez, rege, fank, hip hop, post grandž i elektro pop-pank zvuci. U subotu 22. aprila nastupaju Del Arno bend, Beogradski Sindikat,Sharska Snakes and Planes, slovenački Nula radio with Rebel B, a 23. aprila Kanda Kodža i Nebojša, Nikola Vranjković, Irie Fm, Lolobrigida.

 

Pored dobre muzike za posetioce festivala organizovane su i brojna dešavanja za decu i odrasle.

 

PIJACA na kojoj de se predstaviti mala poljoprivredna gazdinstva, proizvođači autentičnih srpskih proizvoda i najbolje iz Srbije: homoljski med, banatski kozji sir, sremski kulen, rakiju sa gledidkih planina i druge čuvene delikatese. Deo pijace bide i otvorena kuhinja gde de majstori kuhinje renomiranog beogradskog restorana “Cveće zla” pripremati gurmanske zalogaje za sve sladokusce.


ZELENA ZAJEDNICA ekoloških organizacija upoznade posetioce sa svim aspektima zaštite životne sredine: Biološki fakultet, Recan organizacija za reciklažu limenki, WWOF globalni pokret volontera na organskim farmama, Daj Daj socijalno preduzede za proizvodnju organskih tekstilnih proizovda za bebe, Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, Amfora ronilački klub i mnogi drugi.

 

WELNESS radionice kapuere, joge, masaže, izložba lekovitog i aromatičnog bilja promovisade harmoniju duha i tela.

 

DANUBE VILLAGE i organizacije Srbija za mlade koja se bavi omladinskim turizmom i DCC dunavski centar za kompentenciju upoznade sve zainteresovane sa biodiverzitetom i ekoturizmom na Dunavu.

 

RADIONICE ZA DECU de kroz zabavu i igru upoznati mališane kako se sadi lekovito bilje, lavanda, ruzmarin, majčina dušica, zašto su važne pčele i kako da kroz veselu potragu za blagom otkriju važna znanja za zdraviju i zeleniju planetu.


Karte po ceni od 600 dinara za jedan dan, odnosno 1000 dinara za oba dana nalaze se u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima. 10% prihoda od prodaje karata Supernatural ulaže u pošumljavanje Ade Huje. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :