Pogledajte plan i program novogodišnjih aftera u KPTM-u

Datum objave:27.12.2016

Pročitano:7689 puta

Datum održavanja: 01.01.2017 - 03.01.2017

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM

KPTM

 

Nakon sjajnog novogodišnjeg provoda, 1. januara posetioce kluba KPTM očekuje pravi tehno doživljaj od pet sati ujutru sa legendama domaće scene, Mirkom Lazarevićem i Bojanom i Lukom iz CONCRETE organizacije. Ljubitelje tvrđeg zvuka posebno će obradovati ovaj betonski line-up, a sudeći prema interesovanju biće to još jedan spektakularan jutarnji party u ovom klubu.
Za mix pultom će se pored Mirka Lazarevića, naći i čuveni CONCRETE dvojac, Bojan i Luka, jedni od najzaslužnijih ljudi za ponovno oživljavanje techno scene u Srbiji , poznati po sjajnom izboru muzike, ali i tome što prave istinski brutalnu atmosferu na svojim žurkama.


Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook eventu.


Sledeći after, ništa manje interasantan očekuje nas 2. januara i tu uz omiljeni „trio fantastiko“ Manchu, Mark Panica i legendarnog Dovlu a.k.a. Piona i to od 04h. Belgrade afterhours sa razlogom je postavio standarde kada su afteri u pitanju i neke od najboljih jutarnjih žurki upravo je svojom energijom i ludačkim setovima začinio ovaj dvojac. S obzirom na reputaciju koja ih prati, ne sumnjamo da će je opravdati i ovaj put.

 

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook eventu.

 

Ne stavljamo tačku na partijanje, ali ciklus novogodišnjih aftera završavamo uz jedinstvenog Goyu, 3. Januara od 5h, a svi znamo kakvo kidanje sledi kada on stane za mix pult. Svojom ludom vožnjom i neverovatnom energijom neće vam dozvoliti da stanete sa đuskanjem, a na vama je da se naoružate osmesima, dobrim raspoloženjem i snagom jer ovaj petočasovni set i te kako obećava!

 

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :