Pogledajte kompletan program i satnicu za Lovefest Experience

Datum objave:23.11.2016

Pročitano:5889 puta

Lokacija: Belexpo centar

Lovefest Experience, dugo očekivani koncert svetske techno legende Jeffa Millsa i Simfonijskog orkestra RTS-a počinje sutra u 21 sat u BelExpo centru u Beogradu. Mills je već stigao u prestonicu i na današnjoj konferenciji za medije istakao da jedva čeka sutrašnji događaj, za koji kaže da ne spaja samo različite muzičke žanrove, već i različite generacije.

 

Jeff Mills i Zlatana Pavlović


- Predstavnike Lovefesta već dobro poznajem, a juče sam imao priliku da upoznam i prvi put sviram sa Simfonijskim orkestrom RTS-a i dirigentom Bojanom Suđićem. Već posle prve probe bio sam siguran da će ovo biti odličan koncert i uzbuđen sam da se sutra po prvi put na ovaj način predstavim beogradskoj publici - rekao je Mills. 


JEFF MILLS ZA URBAN BUG: Techno je futuristička muzika koja može da se kombinuje sa drugim žanrovima


U BelExpo centru sutra uveče biće odsvirano 14 numera, među kojima je i kultna pesma “The Bells”, a tokom koncerta umetnik će publici predstaviti i objasniti svaku od svojih izvedbi i tako nas povesti na jedinstveno muzičko putovanje.

Jeff Mills zaljubljen u srpsku hranu
Legendarni di-džej se u Beograd vratio posle čak dve decenije i čim je sleteo želeo je da ponovo uživa u tradicionalnoj srpskoj kuhinji. Tako su se juče na njegovom meniju našli ćevapčići i kajmak, a do koncerta će imati priliku i da prošeta prestonicom i ponovo uživa u glavnom gradu.

 

Lovefest Experience satnica

LOVEFEST EXPERIENCE SATNICA

Pre zvaničnog početka koncerta, srpski di-džej Marko Milosavljević imaće poseban set u kome će puštati eksperimentalnu muziku, kao uvod u posebnu muzičku priča Jeffa Millsa i Simofnijskog orkestra RTS-a. Zvaničan početak koncerta zakazan je za 21:30h, a nekoliko minuta pre toga sve posetioce očekuje posebno iznenađenje. Posle ponoći, u BelExpu će nastupiti i pionir regionalne tehno scene Dejan Milićević - a šta je rekao za Urban Bug u susret ovom nastupu, pročitajte ovde. Uz Milićevića i Milosavljevića tu će biti i Kristijan Molnar. Za sve posetioce kapije će biti otvorene od 20h.

Poslednjih 100 karata još danas u prodaji

Da je imao priliku da ostane duže, Jeff Mills bi verovatno uspeo da rasproda još tri koncertne hale. Zbog velikog interesovanja organizatori su danas u prodaju pustili kontigent od poslednjih 100 ulaznica, koje možete kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa. 

 

Pročitajte šta o sutrašnjem nastupu misle instrumentalisti Simfonijskog orkestra RTS -a 

 

Martina Dimić: Nadam se da će publika umeti da prepozna fuziju klasične i elektronske muzike

 

Srđan Lišanin: Jedva čekam da čujem kombinaciju živih instrumenata sa digitalnim zvukom

 

Dunja Petrić: Neće nam biti teško da sviramo detroitske techno hitove

 

Aleksandra Klenkovski: Spremni smo za nasutp sa Millsom, nema sumnje da ćemo napraviti spektakl


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :