Pogledajte kompletan lineup Blender festivala po danima

Datum objave:17.01.2017

Pročitano:10035 puta

Datum održavanja: 23.02.2017 - 25.02.2017

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: Beograd

Pričalo se ovih dana o LET'S MIX IT! festivalu i brojnim stranim izvođačima koji će u februaru doći u Beograd, a konačno vam donosimo potvrđen lineup i tačne datume nastupa, kao i šta je to Blender platforma i šta možete očekivati od njega u budućnosti. U svet LET'S MIX IT! žurki uvodi vas francuski trio Apollonia 15. februara koji će nastupiti u Magacinu Depo, a od 23. do 25. februara na nekoliko, za sada još nepoznatih, lokacija u gradu biće održan LET'S MIX IT! festival.

 

Let's mix it

 

23. FEBRUAR

Henry Saiz (live)

Cid Inc 

Johannes Brecht

Bokee

 

24. FEBRUAR

Better Lost Then Stupid (Martin Buttrich, Matthias Tanzmann i Davide Squillace)

Francesca Lombardo

Varhat

Janeret

iO (Mulen)

Aleksandar Ivkvović

Marko Vuković

Dušan Lazović b2b Milovan Stojanović

 

25. FEBRUAR

maeve showcase (Mano Le Tough, The Drifter i Baikal)

Sonja Moonear

Isolee live

Cabanne 

Luka Vuković b2b Ivan Radojević


U univerzumu elektronske muzike otkrivena je nova planeta - Blender. Planeta koju savršeno opisuje fraza LET’S MIX IT! Mix muzičkih žanrova, mix pokreta, mix emotivnih doživljaja, mix svakodnevnih sitnica koje pokreću svačiji unutrašnji univerzum. Na putu ka jedinstvenoj planeti potrudićemo se da putovanje bude što prijatnije, puno harmonije, ljubavi, zanimljivih stanovnika, gostiju sa drugih planeta i galaksija.

Priprema našeg putovanja i naša prva stanica na putu ka Blender planeti je u Magacin Depou, svemirskom brodu koji levitira u orbiti naše planete 15. februara, kada će ugostiti popularni francuski trio Apollonia koji je po prvi put u ovom delu svemira! Magacin Depo kao prva stanica našeg putovanja, pokušaće da vas pripremi za galaktički put ka novom staništu, našoj novoj planeti.

Mixujemo i putujemo dalje ka novim stanicama, ukrcavamo nove putnike, neke od njih po prvi put na ovakvom proputovanju. Putnici Henry Saiz (live band), Cid Inc i Johannes Brecht se ukrcavaju 23. februara i započinju trodnevni izlet. Sledećeg dana 24. februara se pridružuju Better Lost Then Stupid (Martin Buttrich, Matthias Tanzmann i Davide Squillace), Francesca Lombardo, Varhat, Janeret i iO (Mulen), dok je poslednja tura rezervisana za maeve showcase (Mano Le Tough, The Drifter i Baikal), Sonju Moonear, Isolee-a i Cabanne-a poslednjeg dana ovog festivalskog izleta 25. februara. Trodnevni festivalski izlet zakazan za 23. februar ćemo provesti uživajući u provodu na više stejdževa i nekoliko neistraženiih destinacija.

U martu nakon izleta nova stanica, novi gosti, nove destinacije. Nova energija, neistražena staništa, drugačiji život i tako tokom cele godine. Putujemo. Pokreni se i pridruži našem putovanju, izaberi svoju početnu stanicu, postani stanovnik nove planete.


vrh strane
Komentari (2)
Pošalji komentar
Blender Let's mix it
26.01.2017 14:21
Naravno da ne :) Domaći lineup će biti nakadno objavljen :) Veliki pozdrav!
Marko Mitic
19.01.2017 15:13
Bez domacih izvodjaca?!?


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :