Barutana klub Beograd

Pogledajte kako su 2CELLOS dali omaž Frediju Merkjuriju

Datum objave:26.11.2016

Pročitano:4184 puta

By:Gaga Bugarčić

Energičnom i emotivnom obradom legendarnog hita, Luka i Stjepan 2CELLOS su odali počast nikad prežaljenom, harizmatičnom frontmenu grupe „Kvin", Frediju Merkjuriju.

 

2CELLOS

- Napokon je došla na red i pesma grupe Queen. Oduvek smo hteli to da napravimo, a obeležavanje 25.godišnjice od smrti Fredija bila je savršena prilika da mu napokon odamo počast. Nije bilo lako jer su njihovi aranžmani zahtevni, ali trudili smo se da je na naš način prenesemo publici - rekao je Stjepan Hauzer.

 


Spot je snimljen u Zagrebu, u pozorištu Trešnja, obiluje atraktivnim, apokaliptičnim vizuenim efektima, a režirao ga je Zdenko Bašić.

 

Momci su otputovali u Australiju gde završavaju ovogodošnju, više nego uspešnu turneju. U februaru sledeće godine objavljuju novi album za Sony Masterworks/Menart. To će biti četvrti studijski album na kom će biti obrade poznatih filmskih tema. Premijera albuma će biti u Beogradu, 25. marta u Kombank Areni. Karte za taj spektakl su već u prodaji na svim Eventim prodajnim mestima po ceni od 1.300 din do 3.100.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :