Barutana klub Beograd

Pogledajte kakav muzički program vas čeka na 30. Fashion Selectionu

Datum objave:03.04.2017

Pročitano:5084 puta

Datum održavanja: 06.04.2017 - 09.04.2017

By:Maja Cvetković

Lokacija: Belexpo Centar

Modna agencija Select od 6. do 9. aprila proslavlja 15 godina postojanja i 30. izdanje najvećeg modnog projekta u regionu Fashion Selectiona.

 

Fashion Selection muzički program


S obzirom na jubilej, program i koncept događaja je proširen i obogaćen, te će se uz modne revije održati i filmske premijere i koncerti bendova iz regiona. Program će se sastojati iz tri celine: Fashion Selection (modne revije), MegaCinema (filmske projekcije) i Music Selection (koncerti), i biće održan pod jedinstvenim zajedničkim nazivom eventa ENTERtainment.

U muzičkom delu programa, koji će biti održan u Belexpocentru 7, 8. i 9. aprila nastupiće Neno Belan&Fiumensi, Zemlja gruva i The Bestbeat.

 

Neno Belan / Foto: Anamarija Vartabedijan

Neno Belan / Foto: Anamarija Vartabedijan

Neno Belan otvara ENTERtainment muzičku scenu 7.aprila u 21h. Belan je nedavno objavio i novi album, na kojem su i pesme kojima je u poslednje vreme osvajao vrhove top lista, poput aktuelnog hita "Sanjaj", dueta sa Majom Posavec "Tvoj glas", hit singlova "Jer je pjesma dio nas", "Anđela anđele", "Ulicama grada (pjesma sreće)", ali i nezaboravno izvođenje "Vino noći" u duetu sa muzičkom divom Josipom Lisac koja je snimljena na prošlogodišnjem koncertu u zagrebačkom Domu sportova. Neno i ekipa za ovaj koncert najavljuju sjajan zvuk, dobru energiju, stare i nove hitove, sada već evergrin numere iz vremena Đavola.


The Bestbeat će izaći na ENTERtainment pozornicu 8.aprila u 21h. Ovaj sastav je Beatles tribjut bend koji je nastao 2005. godine, sa ciljem da podseti publiku na najveći bend XX veka. Bestbeat nastupa na instrumentima i pojačalima kakve su koristili Beatlesi, u vernim re-produkcijama kostima iz različitih faza karijere, sa prepoznatljivim frizurama, a same kompozicije se izvode u orginalnim aranžmanima i tonalitetima, kao da su u pitanju dela klasične muzike.

 

The Bestbeat

Povodom pedesetogodišnjice od izdavanja prvog singla, "Love me do", najtiražniji američki magazin – Newsweek, uvrstio je Bestbeat među trideset najboljih svetskih Beatles tribute sastava. U avgustu 2014. godine bend je nastupio u Engleskoj na prestižnom festivalu Beatle week, koji se preko trideset godina održava u Liverpulu, a organizator festivala je Cavern klub, u kome su Beatlesi svirali 292 puta.”

 

The Bestbeat


Zemlja Gruva će 9.aprila u 21h predstaviti svoj drugi po redu studijski album pod naslovom “Šta stvarno želiš“ koji je nedavno izašao. Kao i prošli album i “Šta stvarno želiš?” objavljen je na sopstvenoj etiketi “Gruvlend”.

 

Zemlja Gruva

Zemlja Gruva

 

Na albumu se nalazi osam novih i dve ranije objavljene numere – “Jednom je sada” i “Sudopera”. Zemlju gruva čine: Milovan Bošković, Konstrakta, Zoe Kida, Vojin Ristivojević, Đorđe Antić, Vladan Čohadžić, Caspar Wijnberg, Petar Kamber, Ivan Radivojević,

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :