Pogledajte aftermovie sa Arsenal Festa

Datum objave:27.09.2016

Pročitano:3747 puta

Arsenal 06 je tokom tri večeri ovog juna privukao preko 20.000 posetilaca koji su uživali u nastupima Skunk Anansie, Toy Dolls, Asian Dub Foundation, Bajage i Instruktora, Partibrejkersa, Beogradskog sindikata i brojnih drugih, a fantastična atmosfera festivala u Kragujevcu sada se konačno najbolje može sagledati u kratkom filmu autora Nikole Radojičića-Skubija.

 


Dokumentarac u samo sedam i po minuta vodi gledaoca sa sunčanih ulica Kragujevca u dobro posećen Arsenalov kamp, a potom i u festivalski prostor: na Main Stage gde su nastupali i Massimo Savić, Električni orgazam, Viva Vox... i na Garden Stage gde su posetioci iz svih delova Srbije i regiona pratili Nenu Belana, Obojeni program, Gorana Bareta i Majke, Nikolu Vranjkovića, Zoster...

Film samo potvrđuje imidž Arsenala kao jednog od najuzbudljivijih festivala Srbije i regiona, sa idealnim spojem bendova (svirali su i Atheist Rap, Ničim izazvan, E-Play, Mortal kombat...) i fantastičnog prostora (Main Stage je u "Kneževom arsenalu", prostoru fabrike naoružanja iz 19. veka, Garden je u živopisnoj i zeleniloj "Zastavinoj bašti", a Explosive DJ Stage u istorijskoj "Čaurnici").

Najvažnije - Arsenal šestu godinu za redom ostaje festival sa izuzetno mladom publikom, što znači da ima sigurnu budućnost. Ove godine rokenrol eksploziju zadovoljstva upotpunili su gutači vatre i spektakularni vatromet, a juna 2017. godine Arsenal Fest 07 u Kragujevac od značajnih muzičkih imena dovodi. Sound design filma Janko Božović.

www.arsenalfest.rs


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :