Podgorički KIC POP HOR gostuje u Beogradu povodom Dana oslobođenja Beograda

Datum objave:08.10.2019

Pročitano:2677 puta

Datum održavanja: 19.10.2019

Lokacija: Beograd

Podgorički KIC POP HOR, regionalna muzička senzacija, beogradskoj publici će predstaviti projekat “Bez dileme - antifašizam”, koji čine popularne partizanske i antifašističke pesme.

 

 

Koncert organizovan povodom Dana oslobođenja Beograda biće održan u subotu, 19. oktobra, u Kombank dvorani, sa početkom od 20h.

 

Ulaz je besplatan, a karte možete podići od 14. oktobra na biletarnici Kombank dvorane.

 

KIC POP HOR će na ovom koncertu, pod dirigentskom palicom Saše Barjaktarovića, izvesti repertoar kojeg, između ostalog čine i numere: “Po šumama i gorama”, “Bilećanka”, “Ciao bella”, i druge, zajedno sa specijalnim gostima - Sergejem Ćetkovićem, Brankom Šćepanović, Đorđe Davidom, Dragoljubom Đuričićem, Bojanom Marovićem, Leontinom, Nikolinom Kovačević i drugim, kao i sa dva beogradska hora - hor Dečjeg kulturnog centra i hor Čarolija.

 

U sklopu događaja, u holu Kombank dvorane, biće održana i izložba fotografija mladog fotografa amatera Aleksandra Kebare, koji je prošlo leto proveo putujući regionom. Tokom njegove avanture, posetio je i fotografisao antifašističke spomenike. Fotografije su apstraktne i moderne. Kao deo postavke, istoričar Srđan Milošević priložiće istorijski i kontekstualni komentar o svakom od spomenik.

 


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
natasa
08.10.2019 14:18
dobro dosli!!! bas se radujem


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :