Pocket Palma & Xanadu @KC GRAD

Datum objave:25.08.2021

Pročitano:1282 puta

Datum održavanja: 27.08.2021

Lokacija: Beograd

U bašti Kulturnog centra GRAD, 27. avgusta, od 21h, gostuje bend Pocket Palma. Dođite da uplivate u nostalične synth melodije i da se na trenutak zajedno vratimo u osamdesete!

 

pocket palma

Anja Papa i Luka Vidović čine hrtvatski retrowave synth duo, koji su se sceni već predstavili kao darkpop duo – Side Project. Za razliku od Side Project-a, Anja i Luka sada donose novi, razigraniji zvuk, pun nostalgije, praćen tekstovima na maternjem jeziku. Njihov prvi album, koji nosi naziv Pocket Palma se sastoji od 11 pesama sa istaknutim retrowave motivima – od zalaska sunca, neonskih svetala, do telefona na preklapanje i slomljenih srca.

Kao predgrupa Pocket Palmi nastupaće Xanadu (Uroš Maksimović), kantautor iz Beograda koji gleda da svojim pesmama širi pozitivne vibracije među slušaocima kombinujući humor sa đuskavim ritmovima elektro funka i hip-hopa. Teme pesama mu čine urbana svakodnevnica, društveni odnosi i naravno ljubav. Nakon Pocket Palme će nastupati i kao DJ, gde će puštati domaći i strani disco, funk i razne druge internacionalne hitove iz svih dekada.

 

Cena karte je 600 rsd, karte se mogu kupiti u pretprodaji u Kulturnom centru GRAD (svaki dan do događaja od 17h do 23h), ili na samom ulasku pred koncert. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :