Barutana klub Beograd

Počinje spektakl na Pagu: #Hexappeal Fresh Island festival

Datum objave:12.07.2016

Pročitano:4410 puta

Lokacija: Hrvatska

Hrvatski festival #HEXAPPEAL Fresh Island, koji slavi peti rođendan, danas počinje na Zrću. Jedna od glavnih zvezda trodnevnog festivala, koji je u celosti u hrvatskoj produkciji, američka rnb zvezda Wiz Khalifa stigao je u Hrvatsku. Trenutke opuštanja pre večerašnjeg nastupa Wiz provodi u Falkensteiner hotelu&spa Iadera u Petrčanima. Wiz Khalifa nastupa večeras u klubu Papaya.

 

Wiz Khalifa

Dosad neviđena produkcija stiže u popodnevnim satima na Zrće. Osam šleper kamiona dovodi najveću pozornicu ikad izgrađenu na samoj plaži, ona je veličine 15x12 metara. Čak 116 rasvetnih tela uz razglas po najvišim svetskim standardima garantiraju nezaboravan provod iduća tri dana. Impozantnu pozornicu na kojoj će nastupiti Chris Brown radi čak 50 ljudi, a za kraj koncerta sa pontona u moru bit će priređen vatromet kakav otok Pag do sad nije video.

Chris Brown u Hrvatsku stiže večeras privatnim avionom i prema poslednjim informacijama odsešće u privatnoj vili s bazenom na ostrvu Pagu, a sve kako bi što lakše mogao odraditi sve obaveze koje ga u idućim satima očekuju na #HEXAPPEAL Fresh Island festivalu.

 

Fresh Island festival

#HEXAPPEAL Fresh Island Festival na četiri pozornice klubova Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya u tri dana festivala uz Chrisa i Wiza ugostiće i druge muzičke zvezde među kojima su Skrillex, Ty Dolla $ign, Kehlani, Chip, DJ Premier, Tim Westwood i mnogi drugi zahvaljujući kojima je ovaj festival must be mesto ovog leta.

 

Fresh Island festival

Ulaznice za Festival mogu se kupiti u sastavu Eventima i Entrija po cenama 449 kuna za 3DayFestival, 2.269 kuna za VIP3Day, 220 kuna za 1Day (Chris Brown), 1.059 kuna za VIP 1Day (Chris Brown) dok se ulaznice za nastup Skrillexa naplaćuju, za vlasnike festivalskih ulaznica, po posebnoj ceni od 120 kuna. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :