Počinje Lovefest: Papa Sven otvara jubilarno 10. izdanje

Datum objave:04.08.2016

Pročitano:4695 puta

Datum održavanja: 06.08.2016

By:Zlatana Pavlović

Lokacija: Vrnjačka Banja

Još samo nekoliko sati nas deli od početka najvećeg jubilarnog izdanja Heineken Lovefesta, koje će po deseti put biti održano u Vrnjačkoj Banji.  Na četiri muzičke bine nastupiće više od 80 izvođača, a osim noćnog programa do 6. avgusta sve posetioce očekuju i dnevne žurke na gradskom Olimpijskom bazenu u okviru H2O Stagea.

 

Lovefest

Gosti iz više od 30 zemalja u Vrnjačkoj Banji
U Vrnjačku Banju do sada je pristiglo više hiljada ljudi, među kojima su državljani Turske, Grčke, Italije, Nemačke, Francuske, Tunisa, kao i svih zemalja bivše Jugoslavije. Neki od njih biće smešteni u Lovefest kampu, dok su mnogi svoj boravak na Lovefestu rezervisali još početkom godine.

Kapije Lovefesta otvorene od 18h
Da podsetimo, kapije Lovefesta biće otvorene svakog festivalskog dana od 18h, a program počinje već u 19h i traje do 7h ujutru. Pre noćnog muzičkog programa u vrnjačkom parku, posetioci će imati priliku da od podneva do 18h uživaju na dnevnim žurkama na H2O Stageu u okviru gradskog olimpijskog bazena.

 

 Kamperi na Lovefestu

 Kamperi na Lovefestu

Papa Sven otvara jubilarni festival ljubavi
Prvo festivalsko veče otvoriće ekipa sa Cocoon etikete na čelu sa Sven Vathom. Uz njega će nastupiti Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, kao i Vlada Janjić, jedan od di-džejeva koji je devedesetih stvorio domaću elektro scenu, koju i danas oblikuje svojim velikim muzičkim uticajem.

Rambo Amadeus i Partibrejkersi rokaju na Live Stageu
Na Live Stageu prve večeri nastupiće Rambo Amadeus, Partibrejkersi, Ritam Nereda, Samostalni Referenti kao i bosanski sastav Zoster.

Osim muzičkog programa posetioci će moći da probaju Zipline, kao i da zakorače u svet virtuelne realnosti. Svi gosti imaće priliku da na jedan dan postanu di-džejevi i da u okviru Heineken Live Your Music zone kreiraju sopstveni di-džej miks, koji mogu da podele sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Zamena narukvica od 15h
Zamena karata za narukvice biće moguća danas već od 15h, a ulaznice za festival mogu se kupiti samo na ulazu po ceni od 2.000 dinara za jednodnevne i 4.800 dinara za trodnevne propusnice. Ulaz je moguć svakog dana od 18h do 03.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :