Počinje 6. Southern Soul festival

Datum objave:28.06.2018

Pročitano:815 puta

Datum održavanja: 28.06.2018 - 01.07.2018

Lokacija: Beograd

Šesti Southern Soul festival održava se ove nedelje (28. jun – 01. jul) na prostoru Dolcinium Kite Surf kluba na ulcinjskoj Velikoj plaži.

 

Southern Soul

Foto: Ross Silcocks,  Facebook

 

Na spisku umetnika koji će nastupiti na ovogodišnjem Southern Soul festivalu nalaze se odabrana imena svetskih i domaćih predstavnika soul, funk, disco i house zvuka, kao i eksperimentalnih žanrova elektronske muzike. Chris Dave & The Drumheadz, Faze action, Hailu Mergia, Idris Ackamoor & The Pyramids, Jazzanova, Leroy Burgess, Mad Professor feat. U-Roy i Native Dancer su samo deo onoga što vas čeka. U prilogu se nalazi raspored nastupa.


Više informacija o festivalu saznajte na http://www.southernsoulfestival.com/ kao i na zvaničnoj Facebook stranici.Regionalne ulaznice za festival se mogu kupiti putem Entrio sistema, kao i na ulazu, po ceni od 69 evra, a u toku je i akcija za grupne ulaznice (4+1) po ceni od 276 evra.  U prodaji su, takođe, i jednodnevne ulaznice za festival, po cenama od po 25 evra za četvrtak i nedelju, i po 30 evra za petak i subotu. 


Vidimo se na pesku!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :