Pocela prodaja Super early bird karata za Belgreat Festival!

Datum objave:04.06.2018

Pročitano:1204 puta

Datum održavanja: 27.07.2018 - 28.07.2018

Lokacija: Beograd

Ove sezone pripremite se za jedinstvenu avanturu - neobuzdano leto, neobuzdana muzika i neobuzdana priroda čekaju vas 27 & 28. jula na Velikom ratnom ostrvu, na prelepom Lidu.

 Dvodnevni program festivala podeljen je na tri stejdža i koncipiran tako da i ljubiteljima elektronike i r'n'r zvuka pruži maksimalan užitak, pa će publika tako za 48 festivalskih sati imati priliku da čuje preko 40 izvođača! Sjajnoj ekipi koja će vam otkriti egzotiku Beograda, a koju predvode Vinicius Honorio, Felix Da Housecat i Goldie, pridružuju se miljenici beogradskih klubova Andrew Meller i Ilija Đoković. Njihove trake će u divlji ambijent ušća uneti prepoznatljivi zvuk prestonice i povesti nas na intenzivno putovanje kroz beogradsku noć.

Danas, 1. juna, u prodaju je pušten prvi kontingent super early bird festivalskih karata koje će biti dostupne po ceni od samo 990 dinara sve do 4. juna. Nakon toga karte za dvodnevnu letnju žurku u srcu Beograda koštaće 1490 dinara.

 

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na njihovoj stranici. Kapacitet je ograničen, zato nabavi svoju ulaznicu na vreme i - usudi se da zakoračiš u džunglu!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :