Plesni kamp: Each One Teach One 2014

Datum objave:19.05.2014

Pročitano:6114 puta

Datum održavanja: 21.08.2014 - 25.08.2014

Lokacija: Planina Tara

Projekat EOTO je razvijen u duhu hip hop kulture, čije celokupno društveno nasleđe unapređuje i propagira.Konkretizacija ideje koju nosi naziv započeta je radionicama, održavanim na mesečnom nivou,koncipiranih kao prezentacije najkarakterističnijih crta i osnova raznih street plesova, savremenih umetničkih formi i sportova. Do sada je održano devet seminara,koje su vodili najistaknutiji predstavnici dotične domaće scene, kao što suToma Đorđević, Afri, Padre, Jovana Zelenović, Lex, Ilija Antić, Neezob, Nenad Jović, Milica Cerović, Milena Veljković...
 


Pri susretu stilova svaki plesač oplemenjuje sopstveni izraz i drastično uvećava spektar pokreta kojima se koristi,a samim tim se budi i interesovanje za nova plesna iskustva.Tako je,u praksi,ideja kojom je projekat vođen u potpunosti dobila svoj smisao. Interakcija i širenje znanja, koji predstavljaju primarni cilj kreatora, realizovani su iznad svih očekivanja.

U avgustu 2013. program je krunisan EOTO plesnim kampom. Pored radionica, treninga, idiličnih obilazaka prirode i planinarenja, boravak je upotpunjen raskošnim večernjim programom, plesnim nadmetanjima, takmičenjem u znanju, izdržljivosti,drugim nezaobilaznim društvenim aktivnostima,a zaokružen je battle-om, u „all style“ kategoriji, koji se održava poslednjeg dana.

 

Ovako je to izgledalo prošle godine:


 

Ovogodišnji EOTO plesni kamp održavaće se u turističkom centru Mitrovac,na Tari,od 21. do 25. avgusta 2014. i okupiće više od stotinu mladih ljudi željinih znanja i dobre zabave,iz Srbije i regiona.

 

Hip hop,salsa,dancehall,capoeira,house i bboying su samo neke od najavljenih radionica ove sezone,a držaće ih 9 internacionalnih instruktora iz Francuske,Astrije,Hrvatske, Kube...

 

Organizatori garantuju fantastičan provod i neprocenljiva plesna iskustva,a neodoljiva pozitivna energija sa kojom se EOTO poistovećuje je samo još jedan razlog zašto plesači i svi oni koji to žele da postanu ne mogu priuštiti sebi da propuste ovaj događaj!

Organizatori su nam prosledili i email adresu na koju se možete prijaviti za kamp ili uputiti bilo kakvo pitanje vezano za isti.
email: eotovol2@yahoo.com


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :