PLAY: Što više to bolje - karte za Jaya Lumena na akciji 3+1 gratis

Datum objave:01.03.2017

Pročitano:4667 puta

Datum održavanja: 24.03.2017

Lokacija: Magacin Depo

PLAY je za sve svoje fanove spremio specijalno iznenađenje povodom predstojeće PLAY žurke na koju dolazi Jay Lumen. Za svake tri kupljene karte, četvrtu ćete dobiti gratis – ova akcija je od danas aktuelna na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shopovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs. Trenutna cena karte je 990 dinara za obične i 1500 dinara za VIP karte, a promocija će trajati do ponedeljka, 13. marta.

 

PLAY

PLAY / Foto: Katarina Milošević

 

Da podsetimo - Jay Lumen je jedan od najtalentovanijih DJ-eva i producenata nove generacije, koji će na nastupiti na novom PLAY spektaklu 24. marta u Magacin Depou. Lumenu će domaću podršku pružiti Nemanja Vanović, Mancha&Mark Panic i Nexie.


PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-housea, deep housea do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. PLAY concept je prvi put predstavila Deborah de Luca u februaru ove godine, a Jay Lumen će u martu nastaviti niz i upisati se u listu PLAY arista.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :