Barutana klub Beograd

PLAVI PTIČIĆ: Šta nastane kad se spoje PARTIBREJKERS, VELIKI PREZIR i ATHEIST RAP!?

Datum objave:26.03.2015

Pročitano:6351 puta

Datum održavanja: 26.03.2015

Lokacija: Klub Peron, Beograd

Novosadska supergrupa “Plavi ptičić”, jedan od najboljih cover sastava sa ovih prostora, nastupiće u četvrtak (26. mart) u klubu "Peron" u Savamali. Ovaj bend čine članovi naših kultnih sastava "Partibrejkers", "Veliki prezir" i "Atheist Rap".
 

PLAVI PTIČIĆ: Šta nastane kad se spoje PARTIBREJKERS, VELIKI PREZIR i ATHEIST RAP!? | Klub Peron | Beograd | 2015

 

“Plavi ptičić” vrlo revnosno i uspešno čuva duh šezdesetih godina prošlog veka, kao najlepše epohe rokenrola i pop kulture uopšte. Preko 100 nastupa u njihovom dvogodišnjem izdanju, po renomiranim klubovina i festivalima u zemlji i inostranstvu, garancija su kvaliteta i autentičnosti vremeplova, sa samog početka sage o rokenrolu. Iako su muzički uticaji prisutni i nezaobilazni, najveće hitove 60-tih godina, članovi “Plavog ptičića” sviraju onako kako ih oni vide.

 

PLAVI PTIČIĆ: Šta nastane kad se spoje PARTIBREJKERS, VELIKI PREZIR i ATHEIST RAP!? | Klub Peron | Beograd | 2015

 

To znači da će se u četvrtak u "Peronu" slušati nezaboravne kompozicije Stonsa, Bitlsa, Kinksa, Dorsa i ostalih pop i rock ikona iz tog vremena, ali u malo drugačijem izdanju.

 


“Plavi ptičić” čine bivši i sadašnji članovi naših kultnih bendova. To su Robert Radić na bubnjevima ( „Veliki Prezir“ , ex.”Love Hunters”), basista Dušan Ševarlić (ex.„Eva Braun“ & „Veliki Prezir“), Zoran Lekić ( “Atheist Rap“, ex. “Obojeni program”) i Robert Telčer ( “Partibrejkers” & „Veliki Prezir“ ) na gitarama, kao i Goran Polovina (ex.”Minstrel”), koji peva i svira akustičnu gitaru i usnjak.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :