Planule ulaznice za sutrašnji koncert Elementala u Božidarcu

Datum objave:22.12.2014

Pročitano:3406 puta

Planule su ulaznice za veliki beogradski koncert koji će grupa Elemental održati u Centru za kulturu Božidarac u utorak, 23. decembra, u okviru završne manifestacije ,,Mesec ljudskih prava" u organizaciji Inicijative mladih za ljudska prava i Vračar Rocks festivala!

 


Podsećamo da se festival ,,Mesec ljudskih prava" sprovodi u okviru projekta Europe Equals Equality koji je podržan od strane IPA fondova Evropske unije i deo je programa Prekogranične saradnje Srbije i Hrvatske. Cilj projekta Europe Equals Equality je povezivanje mladih ljudi iz osam pograničnih gradova ove dve zemlje, odnosno mladih iz Subotice, Apatina, Bačke Palanke i Šida u Srbiji, kao i Vukovara, Osijeka, Pakraca i Slavonskog Broda u Hrvatskoj, kroz otvaranje problematičnih pitanja za oba društva. Mladi iz ovih gradova prepoznali su ključne probleme u svojim lokalnim zajednicama koje su kroz angažovanu umetnost i niz debata pokušali da aktuelizuju i stvore prostor za dijalog o njima.

U utorak, 23. decembra, od 19 časova u Centru za kulturu Božidarac biće održana konstruktivna debata na temu položaja omladine u regionu uz razmenu iskustava mladih iz Srbije i Hrvatske, a u kojoj će učestvovati i Mirela Priselac Remi i Marko Šelić Marčelo, a u 20 časova će u koncertnoj sali biti održan i koncert grupe Elemental i sastava White City Massive, čime će festival Mesec ljudskih prava i zvanično biti završen.
​​
Apelujemo na sve posetioce koji su dobili svoje ulaznice preko FB strana Inicijative mladih za ljudska prava i Vračar Rocks festivala da u Centar za kulturu Božidarac dođu na vreme, kako se ne bi stvarala gužva na ulazu.

Takođe napominjemo da, zbog ograničenog kapaciteta Božidarca, dodatnih ulaznica za koncert na samom ulazu neće biti.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :