Planet Giegling: Dustin i Ateq ovog petka u klubu Drugstore

Datum objave:18.05.2017

Pročitano:2364 puta

Datum održavanja: 19.05.2017

By:Milica Čule

Lokacija: Drugstore

Sezona V u klubu Drugstore obilovala je raznim actovima, različiti artisti su se smenjivali za DJ pultom a svima njima su zajednički sadržaoci bili upravo kvalitet i neosporno priznanje na svetskoj sceni. Lokalni DJ-evi i producenti su briljirali ove sezone, pokazavši svima da je scena u Beogradu i te kako živa i iznad svega prilično jedinstvena.

Tim koji je i ove godine bio zaslužan za bukinge uspeo je da saradnjom sa Evropskim agnecijama u naš grad dovede neke od najtraženijih actova današnjice.

 

Drugstore

Pored velikana poput Speedy J, Inigo Kennedy, Tommy Four Seven, Ø [Phase], Mike Parker, Red Shape, Rodhad, Kr!z... akcenat je stavljen na actove koji su u samoj žiži tek nadolazećeg talasa kao i na actove koji muzički nisu strogo techno orijentisani. Tu su se našli Francois X, TCB, Phuong Dan, Andre Pahl, DJ Overdose, Aisha Devi, Alessandro Adriani, Alex.Do, Antigone, Milton Bradly, Don't DJ, Jonas Kopp, Abdulla Rashim, Rabih Beaini... Lokalni DJ-evi i ekipe doprineli su donošenju različitog zvuka, te je godina u klubu bila svestrana i po tome jedinstvena.

Zatvaranje zimske sezone kluba Drugstore zakazano je za petak, 19. maj. Ne slučajno, upravo dvojica artista sa Giegling etike dolaze – ATEQ i DUSTIN.

Ono što je započelo kao niz transformativnih partija, preraslo je u jednu etiketu koja u muzici pobuđuje neizrecivo osećanje sete i strahopoštovanja.

Prenosivši deo svoje fantastike našoj fantaziji, Giegling nas dovodi do ivice dens muzike na koju smo navikli I čini da odemo na drugačija mesta od onih na koje smo navikli.

 

Drugstore

Ono što poznajemo pod imenom Giegling Planet je ove godine izvršio veoma jak uticaj na klupsku scenu, o čemu svedoče priče na RA I ostalim svetskim muzičkim portalima. U subotu vas očekuje nastup Vatre.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :