Placebo u Zagrebu 10. novembra!

Datum objave:30.10.2016

Pročitano:3482 puta

Datum održavanja: 10.11.2016

By:Diana Drča

Lokacija: Zagreb, Hrvatska

Jedan od poznatijih alternativnih-rock bendova, koji su nastali 1992. godine i osvojili Evropu sa hitom Every You And Every Me, gostovaće 10. novembra u Košarkaškom Centru Dražen Petrović u Zagrebu, pod organizacijom Avalon produkcije.

 

Placebo

 

Hitovi na kojima smo odrasli, poput The Bitter End, Pure Morning, Nancy boy, Twenty Years, Meds prvi put ćete moći da slušate uživo, sve u istoj noći. 

 

Placebo je specifičan indie bend. U vreme kada se nije pričalo o biseksualnosti, oni su otvorili vrata jednoj novoj relaciji. Bez dlake na jeziku su nam opisali realnost, da bi nas hrabro potakli da se usudimo biti to što jesmo, bez obzira na predrasude društva. Samim tim su imali imidž vulgarne i haotične skupine, koji su održavali prvih desetak godina. Kroz melanholične pesme, paradoksalno, ulivaju nam nadu u bolje sutra, u smisao života. 

 

 

Brian Molko, osnivač i frontmen benda imao e viziju još u srednjoj školi da se prikaže kreativno. Uprkos skepticizmu okoline i mišljenju kritičara, nastavio je i uspeo, što se često napominje u intervjuima. Nakon sedam studijskih albuma i kolaboracije sa Davidom Bowiejem i The Pixies, zauzimaju mesto na listi najuticajnijih muzičara današnjice. 

 


Faze Placeba veoma su transparentne. Počinju sa Teenage Angst i nastavljaju se zrelo sa Loud Like Love jer nas prate u svakonevnici i uče nas prepoznavanju sopstvenih emocija. Ne propustite jedinstvenu priliku proslave 20. godišnjice postojanja benda Placebo.

 

Vidimo se tamo.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :