Pips, Chips & Videoclips u Elektropioniru

Datum objave:26.11.2016

Pročitano:3427 puta

Datum održavanja: 03.12.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Elektropionir

Pips, Chips & Videoclips, jedan od najboljih hrvatskih bendova koji se pojavio na sceni devedesetih, nakon uspešnih koncerata u Gun Clubu, Domu omladine Beograda, na Exit festivalu stižu i u Cetinjsku ulicu - u Elektropionir 3. decembra!

 

Pips, Chips & Videoclips / Foto: Saša Huzjak

Pips, Chips & Videoclips / Foto: Saša Huzjak

 

Nastup u Elektropioniru biće jedinstvena prilika za brojne fanove benda da čuju presek pesama iz njihove bogate karijere i još jednom se uvere da su Pipsi zaista jedinstvena pojava na regionalnoj sceni. A kako će zapravo biti u Cetinjskoj ulici 3. decembra, nagoveštava i frontmen Pipsa, Dubravko Ivaniš:

 

"Dođite
bit će normalno
i sve baš kako treba.
Stignite
s rukama u vis
ne bojte se
nitko i ništa neće zajebat
vječnost za trenutak
sve stane u gig
samo tebi svira bend
samo tebi svira Pips!"

 

Pips, Chips & Videoclips / Foto: Saša Huzjak

Foto: Saša Huzjak

Bend koji je prešao dug put od šaljive navijačke himne koja je srušila sve rekorde slušanosti, pa do fenomenalnog poslednjeg albuma "Walt", sledeće godine slavi 25 godina rada. Iza sebe imaju osam albuma, a poslednji "Walt" ovenčan je nagradom Porin za najbolji rock album. Mnogi kritičari ovo izdanje smatraju pravim remek delom hrvatske diskografije, pa sa punim pravom može da se kaže da je u njihovom dvadesetpetogodišnjem radu ovo izdanje i najbolje do sada - važan komad kulture za čitav region! Upravo zbog toga Pipsi su odlučili da objave i "Akustični Walt". Trenutno rade na novom albumu i promovišu "Songbox"- 25 notnih zapisa za klavir, gitaru i vokal. "Songbox" je zbirka popularnih pesama iz njihove karijere bogato opremljena ilustracijama i prigodnim osvrtima uticajnih ličnosti iz javnog života.

Ulaznice su dostupne u kafeima Sikarica i Zaokret, kao i na blagajnama Gigs Tixa i Eventima u po ceni od 700 dinara. Na ulazu, ukoliko ih ostane, ulaznice će koštati 900 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :