PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS I THE SOMETHINGS: Novi muzički tuneli između Zagreba i Beograda

Datum objave:28.10.2015

Pročitano:5347 puta

Datum održavanja: 30.10.2015

By:Ivana Zarić

Lokacija: Mikser House, Beograd

Popularni zagrebački alternativni pop sastav Pips Chips & Videoclips nastupiće u petak, 30. oktobra, u 21h u Mikser House-u, kada će svirati hitove iz svoje dve decenije duge karijere i pružiti beogradskoj publici priliku da se ponovo upozna sa njihovom muzikom i emocijama koje nosi. Domaću podršku Zagrepčanima pružiće beogradski indi rok sastav The Somethings.

 

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS I Photo by Sasa Huzjak

Photo by Sasa Huzjak

Pips Chips & Videoclips su jedinstvena pojava na hrvatskoj i regionalnoj muzičkoj sceni - istovremeno stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizuelno atraktivni - pravi su primer modernog pop sastava.

“Mi smo gradski dječaci, dečki iz grada. Beograd je grad, međusobno razumijevanje je logična posljedica upravo te uzajamne gradskosti. Neki drugi dječaci desetljećima prije nas bušili su tunele komunikacije drndajući taj rokenrol u oba smjera - iz BG u ZG i obratno. Mi smo njihovi nasljednici i naš je zadatak da iskopamo nove tunele, proširimo one stare za neke nove dječake, nakon nas. Živi smo dok hodamo, koračamo. Živi smo dok mislimo, dok razmišljamo, dok prepoznajemo. Gig u Mikseru je korak, još jedan korak u prepoznavanju. Niti smo mi slučajno u vašem gradu, niti ćete vi slučajno doći na Pipse. Nema slučajnosti, vidimo se!” Rekao je povodom beogradskog koncerta Dubravko Ivaniš, pevač sastava Pips Chips & Videoclips.

 

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS I THE SOMETHINGS: Novi muzički tuneli između Zagreba i Beograda | Mikser House


Domaću podršku zagrebačkom bendu, pružiće sjajni sastav The Somethings, indie rokeri iz Beograda čija starost varira (u odnosu na to koji se trenutak u njihovoj karijeri uzima za pravi početak) između 2 i 5 godina. Zapaženi kao bend čiji je svaki nastup markantan i dinamičan – bez obzira na to sviraju li obrade, svoje pesme ili, što je najčešće slučaj, mešavinu ta dva, a na koncertu u Mikser House-u poseban akcenat će biti stavljena na njihov novi EP pod nazivom “Buđenje”.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 500 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 700 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :