Pioneer RMX 1000

Datum objave:18.04.2013

Pročitano:3947 puta

By:Vlada Jovanović

Overview

Lider u oblasti DJ tehnologije nudi svoju novu spravu punu efekata i semplova. RMX 1000 cilja na izvođače koji na svojim nastupma koriste live elemente kao dodatak DJ-ingu.Use it Wisely

Jednostavnim send/return povezivanjem, RMX 1000 vam je na raspolaganju. Svi efekti korišćeni do sada u Pioneerovim DJ miksetama plus sempler. Jedino što bi ovu spravu načinilo izuzetnom jeste snimanje loopova. Uz tu funkciju i malo kreativnosti, mogli biste da pripremite legitiman nastup sa bilo kojim mp3 playerom ili lap-topom i RMX 1000. Efekti su podeljeni u tri sekcije. Prvo ćete zapaziti tri velika potenciometra, čija je primarna funkcija ekvilizacija. Međutim, uz četiri dugmića koji se nalaze u ovoj sekciji, ovi potenciometri postaju parametri za dve vrste frekvencijski baziranih efekata: isolation (slično filter efektu sa DJM-a) i standardni ekvilajzer, kao i roll i gate. Iz ove sekcije signal dalje putuje u scene FX sektor, gde ćete naći echo, reverb i noise efekte u različitim varijacijama, sa velikim potenciometrom za doziranje efekta. Na kraju dolazi release FX sekcija koja, u suštini, služi da se isključe svi postojeći efekti uz apliciranje još jednog od tri efekta (da, slično filmu Inception): vinyl brake, echo ili back spin. Veoma funkcionalan sektor. Pre svih ovih efekata postoji i sekcija sa semplovima. Četiri dugmeta kick, snare, clap i hi-hat i osetljivi na dodir X PAD omogućiće vam da dodate ritam po izboru na svaku pesmu koja dolazi u RMX 1000. Taj ritam je, naravno, podložan efekt sekciji, uz nedostatak snimanja, ali uz roll funkciju.

Connection

Već je spomenut jednostavan send/return sistem povezivanja. Možete je povezati sa dva RCA (činč) ili četiri TS (mono jack) kabla. Pored ove opcije postoji i USB konekcija za komuniciranje sa remixbox softwareom.

Links

www.pioneerdj.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :