Phill & Dansmore: Na Raveolution premijerno donosimo novi, mračniji zvuk

Datum objave:11.01.2017

Pročitano:13090 puta

Datum održavanja: 13.01.2017

By:Marija Joksimović

Lokacija: Magacin Depo

Duo Phill & Dansmore na predstojećoj Raveolution žurci, u petak 13. januara, premijerno će izvesti nove trake koje će se naći na njihovom novom albumu i time publici predstaviti svoj novi, mračniji techno zvuk. 

 

Phill & Dansmore

Phill & Dansmore

Ovaj dvojac u petak će pult deliti sa bugarskim superstarom Metodijem Hristovim, tech-house masterom Oliverom Giacomottom i Dee koja brani boje domaćeg tima. Upravo su Phill & Dansmore na svojim Samo Tvrdo žurkama dva puta dovodili Metodija Hristova u Beograd, a oba puta žurke su bile fantastične.

- Metodi je zanimljiv lik ima tu specifičnu, "veselu" produkciju i sve pesme su super za đusku, a to naša publika voli. Svaka žurka sa njim je bila super i uvek se tražila karta više, tako da i ovog puta ne očekujemo ništa manje – kažu Phill & Dansmore. 


Ovaj dvojac se na domaćoj sceni vrlo brzo izdvojio kvalitetnim DJ-ingom i neverovatnom energijom koju dele sa publikom, ali i izvanrednom produkcijom. A kako su najavili za Urban Bug, Raveolution publici će se predstaviti u još mračnijem izdanju.


- U petak ćemo predstaviti nekoliko novih traka, koje će se naći na našem prvom albumu koji se planira za sredinu godine. Jedva čekamo da vidimo reakciju publike, jer je malo drugačiji fazon od onog na koji smo ih navikli da čuju od nas – kaže ovaj dvojac.

 

 

Upravo je rad na albumu razlog što ove zime nemamo priliku da ih češće slušamo u klubovima, nakon i više nego uspešne sezone 2015/2016. Phill & Dansmore nikada nisu krili da ih ispiriše filmska muzika, pa su se i na prethodnom EP-ju Wild Strawberries poigrali kombinacijom filmske muzike i techno zvuka, a kao hit se izdvojila traka Bicara koju je smo čuli i na Urban Bug stejdžu na Exitu u setu Lee Dobričić.


- Sada smo otišli u totalni mrak, skroz berlinski fazon. Album će biti kombinacija berlinskog techna i filmske muzike - kažu Phill & Dansmore.

 

Samo Tvrdo: Phill & Dansmore i Metodi Hristov

SAMO TVRDO žurka: Phill & Dasnmore / Foto: Ana Paunković


A koliko su ozbiljno zagazili u te vode govori i činjenica da pohađaju online kurs Hansa Zimmera, jednog od najpoznatijih filmskih kompozitora.

- Obožavamo Hansa Zimmera i duže vreme pratimo njegov rad, a sigurni smo da ćemo nakon ovog kursa dobiti baš ono što želimo na albumu. Biće skroz spejsi fazon, puno čudnih zvukova koji podsećaju na svemir – kažu nam Phill & Dansmore.

Ne propustite priliku da ih čujete u petak!

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :