Peto izdanje MENT festivala i konferencije u Ljubljani od 30. januara do 1. februara!

Datum objave:13.01.2019

Pročitano:597 puta

Datum održavanja: 30.01.2019 - 01.02.2019

Lokacija: Ljubljana

Peto izdanje MENT festivala i konferencije održava se na više lokacija u Ljubljani od 30. januara do 1. februara i predstavlja više od 75 muzičara. Festival je početkom 2018. godine na Eurosonicu proglašen najboljim malim i „indoor" festivalom i ove godine još više opravdava nagradu predstavljajući najbolju muzičku i koncertnu ponudu iz cele Evrope.

 

MENT 2019

Ove godine se u spisak koncertnih lokacija priključio i Ljubljanski dvorac, a i konferencijski program se održava na par novih lokacija. Tokom konferencijskog programa gosti će se upoznati sa neograničenim mogućnostima kineskog muzičkog tržišta, kao i značajem boutique festivala, održivosti, ekologije i jednakosti.

Što se koncertnog dela festivala tiče i ove godine nas očekuje više od 50 nastupa u tri dana koliko traje ovaj festival, a od bendova iz Srbije MENT će ove godine ugostiti neke od najboljih mladih izvođača srpske muzičke scene kao što su Bitipatibi, Vizelj, Turisti, Ana Avramov i solo projekat frontmena benda Igralom, koji je prošle godine nastupio na MENT-u Dimitrija Dimitrijevića. 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :