Peti Festival srpskog podzemlja 12. i 13. aprila u hali 6 Novosadskog sajma

Datum objave:01.03.2019

Pročitano:1711 puta

Lokacija: Novi Sad

Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo prva četiri benda, od ukupno 16 bendova koji će nastupiti na ovogodišnjem festivalu i bez prekida se smenjivati na dve festivalske bine.

 

Dobrodošlicu na FSP5 želimo:

TRI KAPLJICE, novosadski ženski punk rock sastav koji je postao sinonim za odličan koncertni performans prepun energije, dinamike i direktnog stava i prvi put će nastupiti na FSPu.

BRIGAND, predstavnici penčevačkog podzemlja po prvi put će se predstaviti publici FSPa i sa svima podeliti svoj upečatljivi alternativni zvuk prožet mnoštvom uticaja od sludge-dooma do noise pa i metala.

 OTVORENI PRELOM, senćanski anarho core-punkeri će po prvi put zatresti temelje FSPa i preneti svoje beskompromisne stavove.

RIVERROTH, najaktivniji podmladak novosadske thrash-black metal scene takođe prvi put nastupaju na FSPu i sa sobom donose svežu energiju i pozitivno ludilo najnovijih stanovnika domaćeg podzemlja.

 Ulaznice za predstojeći festival biće u prodaji od 4. marta putem Gigstix kao i Ticketvision prodajne mreže, po ceni od 500rsd.

Peti Festival srpskog podzemlja održaće se u hali 6 Novosadskog sajma i delom je podržan od strane SKCNS kao i EPK.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :