Peter Portman, Mark Antoine i Phill & Dansmore prave ROMP Showcase

Datum objave:01.07.2016

Pročitano:4559 puta

Datum održavanja: 02.07.2016

By:Marija Joksimović

Lokacija: Povetarac

ROMP Showcase održaće se prvi put na brodu Povetarac u subotu 2. jula kada će nastupiti Peter Portman i Mark Antoine čiji zajednički EP Superior Generation uskoro izlazi za ovu etiketu, a za pultom će se pored njih naći i osnivači lejbla Phill & Dansmore.

 

ROMP Showcase @ Povetarac


Kada je reč o talentima u usponu, Peter Portman je zasigurno jedan od njih, a u prilog tome govori i to što će biti srpski predstavnik na čuvenom Burn Residency takmičenju na Ibici ove godine. Pažljivo biranim house i techno trakama u svojim setovima, Portman vrlo lako ume da iznenadi i zadovolji publiku na podijumu za igru. Rezident je poznatih Beat žurki, puštao je rame uz rame sa imenima kao što su Ten Walls, Nick Curly, Phillip Straub, Mene, Bono Goldbaum i mnogi drugi.

 


Manton je strastveni di-džej koji je svoju producentsku karijeru započeo krajem 2014. godine pod pseudonimom Mark Anotine. Njegov rad obeležen je podrškom velikih umetnika kao što su Sam Paganini, UMEK, David Morales, Lisa Lashes, Was Worx i drugi. U poslednje dve godine pronšao je i formirao sebe u žanrovima techno, house, electro, tech-house, deep house i time izgradio posebnost, originalnost i jedinstven stil produkcijskog stvaralaštva.

 

Phill & Dansmore su dvojac koji se kvalitetnim di-džejingom i izvanrednom produkcijom izdvaja na elektronskoj muzičkoj sceni u Srbiji. Imaju jedinstven izbor pesama koje majstorski slažu u svojim setovima koji su svaki put drugačiji, a poseduju i neverovatnu energiju koju nesebično dele sa publikom što atmosferu uvek i bez izuzetaka dovodi do tačke usijanja. Autori su tri poznata gradska serijala žurki Samo Tvrdo, Rave Saver i HotPot.

 

 


ROMP
je domaća etiketa osnovana 2014. godine i orijentisana na tech house i techno, a okuplja kako domaće tako i strane artiste. Za kratko vreme ROMP se i na svetskoj sceni izdvojio kao vrlo specifičan lejbl o čijem kvalitetu najbolje govori to što su njegova izdanja zauzela jake pozicije na Beatportovim top listama, a podržana su i od strane svetski poznatih di-džejeva.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :