PETARDA U BOŽIDARCU: Prti Bee Gee promovišu novi album!

Datum objave:23.05.2016

Pročitano:7687 puta

Datum održavanja: 27.05.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac

Pet godina se čekalo na peti album Prti Bee Gee-a, i "Petarda" je konačno pukla!  Kad se već toliko čekalo na novo izdanje, Mikri i Euffrat su odlučili da "Petarda" puca i od rima - album donosi čak 18 novih pesama! Pucaće od "Petarde" i Božidarac u petak, 27. maja, za kada Prti Bee Gee-ovci pripremaju veliku beogradsku koncertnu promociju novog albuma koja će početi u 20 časova.

 

Prti Bee Gee - Petarda - Božidarac

 

"Ista tema, bolji bitovi i još bolje rime vas čekaju! Gosti na koncertnoj promociji biće Bigru & Paja Kratak, Luccano H8r, SKIZ, Smoke Mardeljano i DJ Mrki", poručuju Prti Bee Gee-ovci pred veliku koncertnu žurku koju pripremaju za Vračar Raps! specijal Vračar Rocks festivala - u petak, 27. maja u Centru za kulturu Božidarac.

 

 

Ulaznice su dostupne po pretprodajnoj ceni od 600 dinara u Novom Zla Shteku (podzemni prolaz ispod palate Albanija) i u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).


VODIMO TE NA KONCERT! Prvo troje koje nam pošalju ime i prezime na mejl redakcija@urbanbug.net dobiće po dve ulaznice za koncert. Obavezno naglasite u mejlu koji koncert je u pitanju.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :